Onze klanten geven ons 4.8 sterren op Google reviews

Chrysler limousine

  1. Home
  2. Limo Company wagenpark
  3. Chrysler limousine

Limousine huren Chrysler 300 C

Chryserl limousine huren

Limocompany heeft haar laatste juweeltje binnengehaald namelijk, Chrysler stretch limousine. Deze limousine is uniek van karakter vanwege zijn lengte van 140 inch. Met deze lengte heeft de Chrysler limousine de langste lengte binnen het wagenpark van Limo Company. In deze limousine heb je zelfs zitplaatsen voor 10 personen maar officieel kunnen er 8 personen in worden vervoerd. Dit staat namelijk vastgelegd in de wet bij deze soort limousines.

Chrysler limousine interieur

De Chrysler limousine is uitgerust met twee led schermen en een karaoke systeem. Dus neem plaats en pak de microfoon en laat je van je beste kant zien. De woofer maakt het muziek zeer aangenaam. Heb je een favoriete muziek-cd? Neem deze gerust mee om je rit aangenaam te maken. Je kunt ook muziek luisteren vanuit je eigen mobiele telefoon of een andere device die aux ondersteund. Vraag hiernaar. De Chrysler stretch limo is ideaal voor feesten en partijen maar ook bruiloften. Het heeft een enorme bar met veel glazen er in. De champagne wordt altijd met ijsblokjes geserveerd.

Chrysler limousine overige

Maar bij Limo Company is het ten alle tijde toegestaan om je eigen consumpties mee te brengen. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten. Zo kun je optimaal genieten van je rit. Wil je in de Chrysler stretch limo privacy? Druk dan op het knopje privacy divider en sluit het tussenstuk af zodat je volledig je privacy kunt genieten. Van buitenaf kan niemand je zien. Maar van binnenuit heb je volop zicht en kun je genieten van iedereen die naar de auto gluurt en zich afvraagt welke bekende Nederlander zich laat vervoeren in deze enorme slee.

Chrysler Limousine Huren

Onze Chrysler limousine is speciaal voor u verlengd in de Verenigde Staten. De Chrysler 140 inch stretch limousine van Tiffany is één van de meest luxueuze uitvoeringen, deze 9 meter lange limousine zal dan ook niet onopgemerkt voorbijrijden! Met alle denkbare luxe aan boord kan u met maximaal 8 personen comfortabel wegzakken.

[tsfacebookgallery id=4]

 

Offerte Chrysler Limousine

Ben je geïnteresseerd in het huren van een Chrysler limousine in Amsterdam, Chrysler limousine in Den Haag, Chrysler limousine in Rotterdam, Chrysler limousine in Utrecht of een andere stad? Wacht niet langer en vul hieronder onze offerte formulier in 4 stappen in. Wij zullen ervoor zorgen dat je binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte op maat krijgt waarin je wensten staan beschreven.