Onze klanten geven ons 4.8 sterren op Google reviews

Chrysler disco limousine
Deze limousine is uniek van karakter vanwege zijn lengte van 140 inch en disco vloerverlichting en plafondverlichting. De Chrysler limousine is uitgerust met twee led schermen en de woofer maakt het muziek zeer aangenaam. Heb je een favoriete muziek-cd? Neem deze gerust mee om je rit aangenaam te maken. Je kunt ook muziek luisteren vanuit je eigen mobiele telefoon via bluetooth verbinding. Vraag hiernaar. De chrysler stretch limo is ideaal voor feesten en partijen maar ook bruiloften. Het heeft een enorme bar met veel glazen er in. De champagne wordt altijd met ijsblokjes geserveerd. Rijcomfort en uitrusting gaan hand in hand in deze zeer luxe limousine met een moderne uitstraling. Het interieur van Chrysler Limousines is doorgaans luxueus en comfortabel, met hoogwaardige materialen en voorzieningen om de passagiers een aangename ervaring te bieden. Chrysler Limousines zijn ontworpen met aandacht voor rijcomfort, met geavanceerde ophangingssystemen en geluidsisolatie om een soepele en rustige rit te garanderen. Net als andere limousines bieden Chrysler-modellen voldoende ruimte voor passagiers, wat vooral handig is bij evenementen waar grotere groepen mensen vervoerd moeten worden. Naast passagierscomfort wordt ook vaak gedacht aan het comfort van de chauffeur, met functies zoals gemakkelijke bedieningselementen en ergonomisch ontworpen interieurs. Chrysler Limousines worden vaak ingezet voor verschillende evenementen, van zakelijke bijeenkomsten tot bruiloften, en ze bieden een combinatie van stijl, comfort en geavanceerde functies.

Chrysler witte limousine
De chrysler tuxedo limousine is een zeer moderne limousine oftewel de Chrysler limousine 300c. De uitrusting en het rijcomfort van de Chrysler limousine 300c zijn ongevenaard, de moderne uitstraling een parel voor het oog. Onze Chrysler limousine is speciaal voor u verlengd in de Verenigde Staten. De Chrysler 140 inch stretch limousine van Tiffany is één van de meest luxueuze uitvoeringen, deze 9 meter lange limousine zal dan ook niet onopgemerkt voorbijrijden! Met alle denkbare luxe aan boord kan u comfortabel wegzakken. Wit wordt vaak geassocieerd met elegantie en zuiverheid. Een witte Chrysler limousine straalt een klassieke en tijdloze esthetiek uit, waardoor het een populaire keuze is voor formele gelegenheden zoals bruiloften. Witte limousines zijn traditioneel een favoriete keuze voor bruiloften. Ze passen goed bij bruidsjurken en hebben een romantische uitstraling die bijdraagt aan de sfeer van de dag. Witte limousines zijn vaak fotogeniek en kunnen prachtige foto’s opleveren, vooral bij evenementen zoals bruiloften, jubilea of proms. Naast bruiloften kunnen witte Chrysler limousines ook geschikt zijn voor andere formele gelegenheden zoals galafeesten, jubilea, en zakelijke evenementen. Het opvallende ontwerp van Tiffany Limousines kan bijdragen aan een stijlvolle en indrukwekkende aankomst op evenementen zoals bruiloften, gala’s of zakelijke bijeenkomsten. Tiffany Limousines streven doorgaans naar hoogwaardige afwerking, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van het voertuig. Verlengde Tiffany Limousines bieden vaak extra ruimte en capaciteit, waardoor ze geschikt zijn voor grotere groepen passagiers, zoals bij speciale evenementen of feesten.

Chrysler roze limousine
Of het nu gaat om een bruiloft, een schoolgala, een bedrijfsevenement of een vrijgezellenfeest: met de roze Chrysler limousine maakt u gegarandeerd een grootse entree. Deze Chrysler is een prachtige, moderne, imposante roze limousine van bijna negen meter en is geschikt voor vele doeleinden. De roze Chrysler Limousine is uniek in Nederland en de nieuwe rage onder limousines. Van buitenaf kan niemand je zien. Maar van binnenuit heb je volop zicht en kun je genieten van iedereen die naar de auto gluurt en zich afvraagt welke bekende Nederlander zich laat vervoeren in deze enorme roze slee. Een roze limousine valt zeker op en kan een unieke en opvallende toevoeging zijn aan speciale evenementen, zoals bruiloften, vrijgezellenfeesten, en verjaardagsfeesten. Roze limousines kunnen een prachtige achtergrond vormen voor foto’s, wat vooral belangrijk is bij evenementen zoals bruiloften, jubilea, en andere vieringen. Voor evenementen met een roze kleurenthema, zoals bepaalde bruiloften of liefdadigheidsbijeenkomsten, kan een roze limousine perfect in het thema passen. Roze is vaak geassocieerd met romantiek en liefde, waardoor een roze Chrysler limousine een geschikte keuze is voor bruiloften en vrijgezellenfeesten. Bij evenementen zoals verjaardagsfeesten voor kinderen kan een roze limousine een extra bron van vermaak zijn. De kleur roze straalt vrolijkheid en een feestelijke sfeer uit, wat perfect kan zijn voor vieringen en bijeenkomsten.

Lincoln Limousine Roze
De Lincoln Town Car is een lange luxe-sedan van Lincoln die sinds 1981 door Ford Motor Company geproduceerd wordt. De naam Town Car verwijst naar een autotype uit de jaren 1920 dat vooraan open en achteraan gesloten was. Het model is het vlaggenschip van Lincoln en is bekend om zijn ruime binnen- en buitenafmetingen. De Town Car is ook één van de bestverkochte, één van de veiligste, de langste en de duurste Amerikaanse luxewagens in de Verenigde Staten. Ook is het aldaar de meest als limousine en gechauffeerde auto gebruikte wagen. De Lincoln limousine is het model wat als meeste als limousine gebouwd is. Deze prachtige limousines zijn standaard voorzien van luchtvering waardoor u bijna niet doorheeft dat u rijdt. Wij beschikken over nieuwe modellen Lincoln limousines welke garant staan voor een onvergetelijke ervaring. De Lincoln Town Car Limousine is een populaire keuze voor bruiloften vanwege zijn elegantie en de mogelijkheid om bruidsparen in stijl te vervoeren. Het model heeft een iconische uitstraling en wordt geassocieerd met luxe en stijl, waardoor het aantrekkelijk is voor evenementen en speciale gelegenheden. De auto biedt een soepele en comfortabele rijervaring, mede dankzij functies zoals een luchtveringssysteem. De Town Car Limousine staat bekend om zijn ruime interieur, wat zorgt voor een comfortabele en luxueuze ervaring voor passagiers.

Hummer H3 Gold/ Goud
Zoek je een stoere en opvallende gouden limousine, dan is de Hummer H3 Gold Limousine van echt iets voor jou. Deze Hummer H3 goudkleurige Limousine is een echt mutlimedia kanon met heel dik geluid, veel binnenruimte, een lichtshow waaronder ook laser, een mooi verlichte champagnebar. Gezien de lengte van 9 meter is deze Gold Limo zeer praktisch te noemen vergeleken met de H2 limousines. Gezien de concurrerende tarieven die wij voor deze golden limo hanteren kan iedereen genieten van de geweldige leren zetels, sfeerverlichting en de neon bar. Natuurlijk is er altijd een fles champagne aanwezig. Beleef de dag van je leven en boek deze Hummer Goud limousine bij Limo Company. De Hummer Gold Limousine behoudt de robuuste en imposante uitstraling van de traditionele Hummer, waardoor het voertuig opvalt en een gevoel van kracht en autoriteit uitstraalt. Limousines zijn ontworpen voor comfortabel vervoer van meerdere passagiers. De Hummer H3 gouden limo biedt vaak een ruim interieur met luxe voorzieningen en entertainmentopties. De Hummer H3 Limousine wordt vaak gekozen voor feestelijke evenementen, zoals vrijgezellenfeesten, proms en verjaardagsvieringen. Het voertuig draagt bij aan de feestelijke sfeer van dergelijke gelegenheden. Het merk Hummer wordt vaak geassocieerd met luxe en status, en het gebruik van een Hummer H3 Limousine kan deze associaties versterken. Voor liefhebbers van bijzondere auto’s en unieke voertuigen kan de Hummer H3 Limousine als leuk worden beschouwd vanwege zijn unieke design en uitstraling. Vervoerd worden in een Hummer H3 Limousine kan een gedenkwaardige en opwindende ervaring zijn, vooral voor mensen die houden van ongebruikelijke en opvallende voertuigen. Een gouden limousine huren doe je bij Limo Company.

Hummer H2 Peterbilt
De Hummer H2 Peterbilt stretch limousine van de Limocompany is DE limousine onder alle limousines. De indrukwekkende nieuwe Hummer limousine H2 heeft heel veel chroom, wanneer je hier in rijdt kijkt iedereen naar je om! Daarnaast is deze Hummer van alle gemakken voorzien.De ervaring van een Hummer limousine huren is adembenemend, exclusief en compleet in luxe! Deze edition is de meest imposante limo die er te huur is in Nederland en is maar liefst 12 meter lang voorzien van vloerverlichting, ledverlichting en discoverlichting. Deze 4 x 4 Hummer: vereerd en verguisd tegelijk met zijn 6.0 liter V8 motor. Het is een kolossale auto met een uitstraling die respect vereist, al dan niet vrijwillig. De Hummer H2 heeft van nature al een imposante uitstraling en het verlengde limousinemodel vergroot dit effect. Het voertuig straalt kracht en robuustheid uit, waardoor het een indrukwekkende aanwezigheid heeft op de weg. Limousines zijn ontworpen voor comfortabel vervoer van meerdere passagiers. De Hummer H2 Limousine biedt vaak een ruim en luxe interieur met hoogwaardige materialen, comfortabele zitplaatsen en moderne voorzieningen. De Hummer H2 Limousine wordt vaak gekozen voor feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, vrijgezellenfeesten en verjaardagsvieringen. Het voertuig draagt bij aan een feestelijke sfeer en creëert een onvergetelijke ervaring. Door zijn omvang en unieke ontwerp trekt de Hummer H2 Limousine veel aandacht, waardoor het een opvallende keuze is voor speciale evenementen of als een “statement”-voertuig. De ruime cabine maakt de Hummer H2 Limousine geschikt voor groepsvervoer, wat het ideaal maakt voor evenementen waarbij meerdere mensen samen reizen. Hoewel het limousinemodel niet dezelfde off-road mogelijkheden heeft als de standaard Hummer, behoudt het enkele van de kenmerken die de Hummer bekend maken, zoals een robuust chassis en een stoer uiterlijk.

Hummer H2 Kenworth
Deze 12 meter lange limousine is voorzien van zeer luxe bekleding, een lounge hoek en een open haard. Deze stoere, stretched Kenworth Hummer H2 Limousines zijn de beesten van de limousines, met hun 6.0 liter V8 motoren. Deze Hummer limousine maakt het mogelijk om een hummer te huren met 1500 watt soundsystem. Er is niks zachtaardigs aan deze Hummer stretch limo, deze 4×4 die te huur is bij Limocompany zal jou in stijl brengen naar de plaats van bestemming. Als je echt een verpletterend entree wilt maken, dan kom je met de Hummer H2 limousine voorrijden. Eenmaal in deze Hummer H2 limousine, wil je er uren in rond rijden en alleen maar feest vieren. Een extra verlengde, witte Hummer H2 limousine biedt een opvallende en luxueuze keuze voor speciale evenementen en bijzondere gelegenheden. De combinatie van de imposante Hummer H2 en de extra verlenging geeft de limousine een nog meer indrukwekkende uitstraling. Het voertuig wordt een echte blikvanger op de weg. Wit is een traditionele kleur die vaak wordt geassocieerd met elegantie en zuiverheid. Een extra verlengde, witte Hummer H2 limousine is daarom een populaire keuze voor formele gelegenheden zoals bruiloften en gala’s. Extra verlengde limousines bieden over het algemeen meer ruimte, waardoor passagiers kunnen genieten van een luxe en comfortabele rit. Het interieur is voorzien van hoogwaardige materialen en luxe voorzieningen. Een extra verlengde, witte Hummer H2 limousine draagt bij aan een feestelijke sfeer en is daarom geschikt voor evenementen zoals jubilea, verjaardagen en vrijgezellenfeesten. Het voertuig zorgt voor een stijlvolle en opvallende aankomst op evenementen, wat kan bijdragen aan een bijzondere ervaring. Wit wordt vaak geassocieerd met stijl en luxe. Een extra verlengde, witte Hummer H2 limousine kan deze associaties versterken, waardoor het een prestigieuze keuze is voor hoogwaardig vervoer.

Range Rover limousine 
Ontdek het toppunt van luxe en comfort met de Range Rover Limousine van Limo Company! Onze exclusieve limousine combineert de iconische stijl van de Range Rover met de weelderige uitstraling van een limousine, wat resulteert in een ongeëvenaarde rijervaring. Stap in de wereld van elegantie en prestige terwijl je geniet van het soepele rijgedrag van de Range Rover Limousine. Of je nu een speciale gelegenheid viert, een VIP-evenement bijwoont of gewoon in stijl wilt reizen, deze limousine belooft een onvergetelijke ervaring. De Range Rover Limousine biedt niet alleen ruimte en comfort, maar ook geavanceerde technologie en verfijnde details die je reis nog aangenamer maken. Bij Limo Company begrijpen we het belang van een luxueuze en memorabele rit, en daarom bieden we de Range Rover Limousine tegen zeer concurrerende tarieven aan. Laat je verrassen door de charme van de Range Rover Limousine en maak van elke gelegenheid een exclusief evenement.

Hummer H2 roze limousine 
Ervaar pure glitter en glamour met de Hummer H2 Roze Limousine van Limo Company! Onze opvallende roze limousine is de perfecte keuze voor een onvergetelijke rit. Met een overweldigende uitstraling en luxueus interieur is deze Hummer H2 Roze Limousine een blikvanger op elk evenement. Stel je voor hoe je de aandacht trekt wanneer je in stijl aankomt in deze exclusieve limousine. Met haar imposante verschijning en ongeëvenaarde comfort maakt de Hummer H2 Roze Limousine van elke gelegenheid een bijzondere ervaring. Onze roze Hummer H2 limousine biedt niet alleen een visueel spektakel, maar ook ongeëvenaard comfort. Bij Limo Company begrijpen we dat elk moment speciaal moet zijn, en daarom bieden we de Hummer H2 Roze Limousine tegen zeer aantrekkelijke tarieven aan. Maak van jouw gelegenheid een onvergetelijk feest en boek vandaag nog deze roze parel.