Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Limousine huren Rotterdam

  1. Home
  2. Steden
  3. Limousine huren Rotterdam

Limousine huren Rotterdam

LIMOUSINE HUREN in en omgeving ROTTERDAM – Wilt u een Limousine huren in Rotterdam? En wilt u uw feestelijke dag vieren geheel in stijl? Dan biedt Limocompany u een prachtige limousine waaronder onze Hummer Limousine. Onze limousines zijn voorzien van een zeer luxe uitstraling en is prachtig ingericht. U kunt al een Lincoln Limousine huren voor een zeer scherpe prijs.

Rondrijden met Limousine in Rotterdam bloemst

Met vrienden en vriendinnen rondtouren in Rotterdam in een heuse limousine van Limo Company. Dit is tegenwoordig ook mogelijk gemaakt door Limo Company. Wij kennen de leukste bezienswaardigheden in Rotterdam. Rondje Coolsingel, Erasmusbrug, Willemsbrug, meent. Wat leuk om al die blikken te zien van mensen starend naar de limo. Wie zullen ze denken welke beroemdheid er in de limo zit achter geblindeerde ramen. Ondertussen neem jij een slokje uit je prosecco glas kijkend naar het prachtige Rotterdam met haar prachtig publiek. Als puntje op de i stoppen we bij een dicht bij de Erasmusbrug om jou fantastische dag met een foto vast te leggen. Onze chauffeurs hebben veel ervaring in het maken van foto’s en video opnames.

Limousine huren Rotterdam

Misschien heb jij geen zin in een sightseeing tour in Rotterdam maar wil je in stijl van A naar B worden vervoerd. Dit is zeker mogelijk tegen aantrekkelijke tarieven. Velen gingen jou voor. Laat je gratis adviseren. Wij vinden het leuk om mee te denken.

 

Neem direct contact ophaarlems-dagblad-foto

Voor meer informatie over de prijs kunt u kijken in onze menu onder het kopje ‘’Tarieven’’ daardoor wordt grotendeels van uw vragen beantwoord. Woont u in Rotterdam of in de regio Rotterdam en u heeft nog verdere vragen?

Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen met Limo Company Rotterdam telefoonnummer  010 – 30 30 225 of kunt u mailen naar info@limocompany.nl. Limousine huren Rotterdam, voor het huren van voordelige limousines binnen Rotterdam. Vraag ook naar onze Chrysler limo. Deze hebben we pas aangeschaft in onze wagenpark en een enorme aanrader!!

WWW.ROTTERDAMLIMOUSINE.NL10403612_1392069137768094_5782931632881516710_n

Wellicht heeft u nog verdere vragen rond lokale evenementen en acties binnen rotterdam en omgeving. Raadpleeg in dat geval nog even onze website www.rotterdamlimousine.nl voor al uw vragen rond limousine huren in Rotterdam of bekijk ons mooie facebook pagina.

Offerte Limousine Rotterdam

Ben je geïnteresseerd in het huren van een Chrysler-, Roze-, Hummer- of Lincoln- limousine in Rotterdam of een andere stad? Wacht niet langer en vul hieronder onze offerte formulier in 4 stappen in. Wij zullen ervoor zorgen dat je binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte op maat krijgt waarin je wensten staan beschreven.