Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Limousine huren Leiden

  1. Home
  2. Steden
  3. Limousine huren Leiden

Limousine huren Leiden

LIMO HUREN LEIDEN – Wilt u indruk  maken voor een bijzondere gelegenheid in Leiden? Dan kunt u een limousine huren in Leiden. Wij zorgen er voor dat u een onvergetelijke rit ervaart met limousine Leiden. Tevens halen wij u niet alleen op, maar brengen wij u ook nog eens naar uw bestemming. Limo Company Leiden zorgt er voor dat u geheel in stijl wordt gebracht naar uw locatie voor een scherpe prijs.

Limousineservice in Leiden

In Leiden kunt u nu ook een Hummer Limousine huren of een Chrysler stretch limo huren tegen zeer aantrekkelijke tarieven. De Hummer limo en Chrysler limo zijn stoere limousines. Deze twee limousines worden vaak gekozen door onze mannelijke klanten. Veel dames huren onze roze limo en hebben bijzonder veel interesse in onze lincoln witte limo. Informeer hiernaar. Laat je adviseren welke limo het beste bij jou evenement past.

Verlengde Limo huren 10835111_1398769510431390_2965850728781957263_o

Beste heren, laat je niet leiden door de Hummer en kies ook een keer voor de roze limo. Wat is er leuker dan stoere mannen zien uitstappen uit een roze limo of dames als een celebrity zien instappen in de stoere Hummer stretch limo. Wij denken met u mee. Vanuit onze standplaats verzorgen wij reeds 15 jaar limousineservice op maat in Leiden en omgeving. Wenst u een rondrit of heeft u iets te vieren? Dan bent u bij Limo Company aan het juiste adres. Bel of mail ons. Wij denken graag met u mee om uw evenement kleur te geven. Wellicht heeft u een idee of wilt u iets voorleggen. Niets is te gek voor ons.

Neem contact met ons op!

Limousine huren Leiden

Limousine huren Leiden – Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u telefonisch contact op nemen met het nummer. Voor meer informatie kunt u kijken in onze menu onder het kopje ‘’Tarieven’’ en kunt u bellen naar Limo Company Leiden op nummer 070 – 20 50 275 of kunt u mailen naar info@limocompany.nl of like en bekijk ons bomvolle facebook pagina met veel foto en beeldmateriaal.

Wij behandelen emails en offertes altijd binnen 24 uur. Limousine huren Leiden, voor het huren van luxe limousines binnen Leiden en omgeving. Leiden verdient het beste. Limo Company speelt hier graag op in. Zie onze gastenboek voor tientallen tevreden klanten die u voor waren.

 

Offerte Limousine LeidenIMG_6035

Ben je geïnteresseerd in het huren van een Chrysler-, Roze-, Hummer- of Lincoln- limousine in Leiden of een andere stad? Wacht niet langer en vul hieronder onze offerte formulier in 4 stappen in. Wij zullen ervoor zorgen dat je binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte op maat krijgt waarin je wensten staan beschreven.