Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Limousine huren Haarlem

 1. Home
 2. Steden
 3. Limousine huren Haarlem

Limousine huren Haarlem

Limousine huren HaarlemHAARLEM LIMO HUREN – Limo Company is in 1997 ontstaan in Haarlem. Limo Company Nederland is een echt Haarlems bedrijf die inmiddels dienst verleend in heel Nederland. Onze limousines zult u niet vaak in Haarlem zien doordat Amsterdammers fervente limousine huurders zijn. Ons wagenpark is hierdoor veelal in Amsterdam of andere grote steden zoals Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Almere.

Haarlem limo Huren10497166_1399243003717374_6988471771174146783_o

Ritten in Haarlem voeren wij met veel emotie uit. Wij streven naar een 100 procent tevredenheid. Niet tevreden? U krijgt uw geld terug. Wilt u graag geheel in stijl aankomen bij uw bestemming? Wacht dan niet lang. Limocompany Haarlem verzorgt u bijvoorbeeld een prachtige Hummer limousine in Haarlem. U kunt verder bij ons terecht voor de stretch limo van het merk Lincoln of Chrysler limousine en de Roze stretch Limousine.

Limousine huren Haarlem

U kunt Heeft u iets te vieren in Haarlem en wilt u graag geheel in stijl aankomen bij uw bestemming? Laat u vervoeren door een prachtige limousine van Limocompany Haarlem en maakt u indruk bij uw vrienden en kennissen. Deze is prachtig ingericht en heeft een luxe uitstraling. Limousine huren in Haarlem is nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest. Een nieuwkomer in onze wagenpark is de Chrysler limousine. Vraag hiernaar.

Limousineservice in Haarlem

Limousine huren Haarlem – Mocht u nog vragen hebben dan kunt u gerust telefonisch contact opnemen met onze telefoonnummer 023 – 540 33 09. Wilt u iemand spreken kom dan langs op de Conradweg 32b, 2031 CM te Haarlem Waarderpolder. Onze medewerkers staan paraat om uw evenement te bespreken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@limocompany.nl. Wij behandelen emails en offertes altijd binnen 24 uur. Limousine huren Haarlem, voor het huren van voordelige limousine binnen Haarlem en omgeving. Overigens is het mogelijk om meer informatie te vinden op onze lokale website op www.nationalelimousineservice.nl of bekijk ons facebook.

Offerte Limousine Haarlem

Ben je geïnteresseerd in het huren van een Chrysler-, Roze-, Hummer- of Lincoln- limousine in Haarlem of een andere stad? Wacht niet langer en vul hieronder onze offerte formulier in 4 stappen in. Wij zullen ervoor zorgen dat je binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte op maat krijgt waarin je wensten staan beschreven.

 

 

 

Google Reviews

Limo Company Nederland IconLimo Company Nederland

Jan Evertsenstraat 155, Amsterdam

4,8 128 reviews

 • Avatar Petra Clement ★★★★★ 2 maanden geleden
  Wat heeft onze moeder genoten op haar 80ste verjaardag. De limousine die voor kwam rijden maakte het … More extra feestelijk en compleet van een rondrit door haar geboorteplaats naar de feestlocatie. Ze heeft een fantastische verjaardag gehad. Er zijn mooie foto's gemaakt waar ze fijn op terug kan kijken. Super bedankt aan jullie en natuurlijk de fijne chauffeur.
 • Avatar Antoinette Knevel ★★★★★ een jaar geleden
  De komst en de rit met de Hummer naar Voorburg en verder op 30 april overtrof alle verwachtingen. Aangezien … More alleen mijn vrouw en ik van de Hummer wisten, was de verrassing enorm. De chauffeur verdient een geweldig compliment.
  Zo’n rit kan ik iedereen aanbevelen.
 • Avatar Yase0505 ★★★★★ 2 maanden geleden
  Was een super leuke ervaring! We hadden de limo geboekt voor de 16e verjaardag van mijn dochter. Het … More boeken van de limo ging super makkelijk! Later wilde we nog wat wijzigen en dat was geen probleem, ze waren flexibel. De chauffeur was heel vriendelijk en beleefd en zag er netjes en verzorgd uit.
  In de limo was een discobal, kinderchampagne aanwezig en konden ze zelf hun muziek regelen. Een groot feest zowel heen als terug!
  Wij als ouders werden door de chauffeur op de hoogte gehouden over aankomst en vertrek. Dat vond ik heel fijn.
  Geweldige service en heel goed contact met ze gehad.
  Nogmaals heel hartelijk bedankt voor een onvergetelijke verjaardag!
 • Avatar Stephanie Bennink ★★★★★ 2 maanden geleden
  De chauffeur arriveerde keurig op tijd. Mijn dochter en haar vriendinnen werden kindvriendelijk behandeld, … More ook zijn de foto’s leuk geworden ondanks de wind. Een top ervaring! Bedankt!
 • Avatar Ro Cy ★★★★★ 4 maanden geleden
  Afspraak was snel gemaakt, chauffeur was super behulpzaam en meegaand. Foto's waren mooi en er werd … More ook echt tijd voor de foto's genomen. Dikke duim!
 • Avatar angela vdmeer ★★★★★ 3 maanden geleden
  Fantastische ervaring geweest , de chauffeur verschrikkelijk aardig en de kinderen en wij hebben genoten! … More