Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Limousine huren Haarlem

 1. Home
 2. Steden
 3. Limousine huren Haarlem

Limousine huren Haarlem

Limousine huren HaarlemHAARLEM LIMO HUREN – Limo Company is in 1997 ontstaan in Haarlem. Limo Company Nederland is een echt Haarlems bedrijf die inmiddels dienst verleend in heel Nederland. Onze limousines zult u niet vaak in Haarlem zien doordat Amsterdammers fervente limousine huurders zijn. Ons wagenpark is hierdoor veelal in Amsterdam of andere grote steden zoals Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Almere.

Haarlem limo Huren10497166_1399243003717374_6988471771174146783_o

Ritten in Haarlem voeren wij met veel emotie uit. Wij streven naar een 100 procent tevredenheid. Niet tevreden? U krijgt uw geld terug. Wilt u graag geheel in stijl aankomen bij uw bestemming? Wacht dan niet lang. Limocompany Haarlem verzorgt u bijvoorbeeld een prachtige Hummer limousine in Haarlem. U kunt verder bij ons terecht voor de stretch limo van het merk Lincoln of Chrysler limousine en de Roze stretch Limousine.

Limousine huren Haarlem

U kunt Heeft u iets te vieren in Haarlem en wilt u graag geheel in stijl aankomen bij uw bestemming? Laat u vervoeren door een prachtige limousine van Limocompany Haarlem en maakt u indruk bij uw vrienden en kennissen. Deze is prachtig ingericht en heeft een luxe uitstraling. Limousine huren in Haarlem is nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest. Een nieuwkomer in onze wagenpark is de Chrysler limousine. Vraag hiernaar.

Limousineservice in Haarlem

Limousine huren Haarlem – Mocht u nog vragen hebben dan kunt u gerust telefonisch contact opnemen met onze telefoonnummer 023 – 540 33 09. Wilt u iemand spreken kom dan langs op de Conradweg 32b, 2031 CM te Haarlem Waarderpolder. Onze medewerkers staan paraat om uw evenement te bespreken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@limocompany.nl. Wij behandelen emails en offertes altijd binnen 24 uur. Limousine huren Haarlem, voor het huren van voordelige limousine binnen Haarlem en omgeving. Overigens is het mogelijk om meer informatie te vinden op onze lokale website op www.nationalelimousineservice.nl of bekijk ons facebook.

Offerte Limousine Haarlem

Ben je geïnteresseerd in het huren van een Chrysler-, Roze-, Hummer- of Lincoln- limousine in Haarlem of een andere stad? Wacht niet langer en vul hieronder onze offerte formulier in 4 stappen in. Wij zullen ervoor zorgen dat je binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte op maat krijgt waarin je wensten staan beschreven.

 

 

 

Google Reviews

Limo Company Nederland IconLimo Company Nederland

Jan Evertsenstraat 155, Amsterdam

4,8 80 reviews

 • Avatar Marcel van Lieshout ★★★★★ in de afgelopen week
  We hebben veel plezier gehad in de disco limo met 6 kinderen. Feest. Dank je wel Emil voor het rijden … More
 • Avatar Antoinette Knevel ★★★★★ 2 weken geleden
  De komst en de rit met de Hummer naar Voorburg en verder op 30 april overtrof alle verwachtingen. Aangezien … More alleen mijn vrouw en ik van de Hummer wisten, was de verrassing enorm. De chauffeur verdient een geweldig compliment.
  Zo’n rit kan ik iedereen aanbevelen.
 • Avatar Rene Hogerhuis ★★★★★ 2 weken geleden
  Super bedrijf met schitterende Limo's. Alles super geregeld en uiteraard met top chauffeurs. Leuke … More gasten die je op een geweldige manier verwelkomen. Je avond begint of eindigt met een geweldige sfeer.
 • Avatar No Sur ★★★★★ een week geleden
  Top adres voor mijn limo , trouwen op stand,geweldige ervaring een aanrader.
 • Avatar Marjan Ham ★★★★★ een maand geleden
  9 april de limo hummer gehuurd voor onze zoon en zijn vrienden. Ze hadden een gala van school. Je was … More keurig op tijd. En super vriendelijk. De jongens hebben genoten in de limo van 13 meter lang. We zullen in het vervolg zeker bij jullie huren. Super bedankt voor de goede service ook (Dennis) is super vriendelijk. Jullie denken ook gewoon super mee.
 • Avatar Jan Faber ★★★★★ 9 maanden geleden
  LIMO COMPANY heeft een zeer positieve bijdrage geleverd aan de 18’de verjaardag van onze dochter.
  Ten
  … More eerste was de Hummer H2 werkelijk spectaculair en daarnaast hadden mijn dochter en haar vriendinnen een vakbekwame toffe chauffeur tot hun beschikking. Zij kwamen superenthousiast terug na de rondrit van 1 uur waarin ook fotosessie was opgenomen, heel benieuwd zijn wij naar de plaatjes, die volgen nog. Van A tot Z een aanrader !
  Groeten Jan & Caroline ( ouders )
  Nikki ( jarig jobje ) en haar vriendinnen