Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Limousine huren Haarlem

 1. Home
 2. Steden
 3. Limousine huren Haarlem

Limousine huren Haarlem

Limousine huren HaarlemHAARLEM LIMO HUREN – Limo Company is in 1997 ontstaan in Haarlem. Limo Company Nederland is een echt Haarlems bedrijf die inmiddels dienst verleend in heel Nederland. Onze limousines zult u niet vaak in Haarlem zien doordat Amsterdammers fervente limousine huurders zijn. Ons wagenpark is hierdoor veelal in Amsterdam of andere grote steden zoals Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Almere.

Haarlem limo Huren10497166_1399243003717374_6988471771174146783_o

Ritten in Haarlem voeren wij met veel emotie uit. Wij streven naar een 100 procent tevredenheid. Niet tevreden? U krijgt uw geld terug. Wilt u graag geheel in stijl aankomen bij uw bestemming? Wacht dan niet lang. Limocompany Haarlem verzorgt u bijvoorbeeld een prachtige Hummer limousine in Haarlem. U kunt verder bij ons terecht voor de stretch limo van het merk Lincoln of Chrysler limousine en de Roze stretch Limousine.

Limousine huren Haarlem

U kunt Heeft u iets te vieren in Haarlem en wilt u graag geheel in stijl aankomen bij uw bestemming? Laat u vervoeren door een prachtige limousine van Limocompany Haarlem en maakt u indruk bij uw vrienden en kennissen. Deze is prachtig ingericht en heeft een luxe uitstraling. Limousine huren in Haarlem is nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest. Een nieuwkomer in onze wagenpark is de Chrysler limousine. Vraag hiernaar.

Limousineservice in Haarlem

Limousine huren Haarlem – Mocht u nog vragen hebben dan kunt u gerust telefonisch contact opnemen met onze telefoonnummer 023 – 540 33 09. Wilt u iemand spreken kom dan langs op de Conradweg 32b, 2031 CM te Haarlem Waarderpolder. Onze medewerkers staan paraat om uw evenement te bespreken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@limocompany.nl. Wij behandelen emails en offertes altijd binnen 24 uur. Limousine huren Haarlem, voor het huren van voordelige limousine binnen Haarlem en omgeving. Overigens is het mogelijk om meer informatie te vinden op onze lokale website op www.nationalelimousineservice.nl of bekijk ons facebook.

Offerte Limousine Haarlem

Ben je geïnteresseerd in het huren van een Chrysler-, Roze-, Hummer- of Lincoln- limousine in Haarlem of een andere stad? Wacht niet langer en vul hieronder onze offerte formulier in 4 stappen in. Wij zullen ervoor zorgen dat je binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte op maat krijgt waarin je wensten staan beschreven.

 

 

 

Google Reviews

Limo Company Nederland IconLimo Company Nederland

Jan Evertsenstraat 155, Amsterdam

4,8 146 reviews

 • Avatar Miranda Koning ★★★★ 5 maanden geleden
  Hele mooie 11 meter lange witte hummer zag er goed uit van binnen aardige chauffeur , klein minpuntje … More was het weddingpakket er werd op locatie nog ff snel een klein bloemstukje geplaatst aan de zijkant van de motorkap terwijl wij er al stonden ik had me voorgesteld dat hij ermee op de kap aan zou komen en dat het wat groter zou zijn verder super mooi
 • Avatar Ronald Nieberg ★★★★★ een maand geleden
  Geweldig! Het contact was perfect. Duidelijk en flexibel. Dan is het toch even spannend wat te verwachten... … More
  We hadden een party hummer en de chauffeur was ook professioneel en flexibel. Hij reed door straten waar ik met de fiets nog tegen de muur zou rijden.
  Al met al een geweldige ervaring, gerealiseerd door de net zo geweldige medewerkers!
  Bedankt hiervoor
 • Avatar Safira Wouter ★★★★★ 4 maanden geleden
  Geweldige services de chauffeur stevan was super aardig en kon ook goed rijden.
  Blij dat ik voor limocompany
  … More gekozen heb. Tot snel xxx
 • Avatar Petra Clement ★★★★★ 8 maanden geleden
  Wat heeft onze moeder genoten op haar 80ste verjaardag. De limousine die voor kwam rijden maakte het … More extra feestelijk en compleet van een rondrit door haar geboorteplaats naar de feestlocatie. Ze heeft een fantastische verjaardag gehad. Er zijn mooie foto's gemaakt waar ze fijn op terug kan kijken. Super bedankt aan jullie en natuurlijk de fijne chauffeur.
 • Avatar Sandy Karal ★★★★★ 3 maanden geleden
  Mijn dochter had afgelopen zaterdag haar sweet16 met 11 vriendinnen in de hummer ze hebben genoten !!! … More Chauffeur denkt mee voor een oplossing toen we niet naar Scheveningen konden ivm met de wegblokkades door de activisten ,vriendelijk, limo was stipt op tijd .Het contact van te voren was ook prima duidelijk, direct antwoord op alle vragen .Mijn dochter heeft een superdag gehad .Zal jullie zeker aanbevelen ,of weer boeken
 • Avatar Shane Webbe ★★★★★ een maand geleden
  Perfecte samenwerking met dit bedrijf! Wij van ROTARY Velgen Herstel Haarlem zorgen dat de velgen van … More de limo's er perfect bij staan en zij zorgen dat ze staan te schitteren op de oprit van de klant. Afspraak = afspraak, en daar staat limo company bekend om!