Onze klanten geven ons 4.8 sterren op Google reviews

Limousine huren Den Haag

 1. Home
 2. Steden
 3. Limousine huren Den Haag

Limousine huren Den-Haag

DEN HAAG limousine huren – Natuurlijk is het ook mogelijk om een Limousine te huren in Den Haag  bij Limocompany. Wij halen u op in luxe bij uw bestemming en brengen u ook naar uw gewilde locatie. De limousines van Den Haag zijn voorzien van een prachtig luxe ingerichte sfeer en heeft een chique uitstraling, zo maakt u indruk bij al uw familie, vrienden en kennissen.

Tevens is het ook mogelijk om met een grotere groep mensen een limousine te huren in Den Haag. De limousines zijn ingericht voor maximaal 8 personen. Bij grotere groepen kunnen wij meerdere limousines inzetten tegen aantrekkelijke tarieven. Vraag hiernaar. De roze limousine is bij Limo Company een aanrader. Maar de witte lincoln limousines doen het sinds jaren en dag spectaculair over de hele wereld. De lucht geveerde limousines rijden comfortabel over de weg. Neem een heerlijke slok van uw champagne en laat u zakken in het soepele leer en beleef het ultieme. Wenst u privacy? Druk op het knop privacy divider en geniet van uw moment.

Limousine Tour

Een limousinetour door Den Haag kan een plezierige ervaring zijn om verschillende redenen:

Koninklijke allure: Den Haag is de zetel van de Nederlandse regering en het koninklijk huis. Met een limousine kun je langs koninklijke paleizen, ambassades en andere historische gebouwen rijden die de stad een koninklijke allure geven.

Historische bezienswaardigheden: Den Haag heeft een rijke geschiedenis en herbergt verschillende historische bezienswaardigheden, zoals het Binnenhof (waar de regering zetelt), de Gevangenpoort en de Oude Kerk. Een limousine tour biedt de mogelijkheid om deze plekken in stijl te verkennen.

Internationale sfeer: Als internationale stad met veel ambassades en internationale organisaties, heeft Den Haag een diverse en kosmopolitische sfeer. Een limotour kan je door verschillende wijken voeren, waar je deze internationale invloeden kunt ervaren.

Musea en kunstgalerijen: Den Haag herbergt verschillende musea en kunstgalerijen, waaronder het Mauritshuis met werken van beroemde schilders als Vermeer en Rembrandt. Met een limousine kun je deze culturele hotspots op een comfortabele manier bezoeken.

Sfeervolle wijken: Den Haag heeft diverse sfeervolle wijken, zoals Scheveningen met zijn strand en de oude binnenstad met gezellige winkelstraten en eetgelegenheden. Een limousine biedt de mogelijkheid om deze wijken in stijl te verkennen.

Strand en duinen: Als het weer het toelaat, kun je met een limousine naar de nabijgelegen badplaats Scheveningen rijden en genieten van het strand en de duinen.

Evenementen en festivals: Den Haag organiseert regelmatig evenementen en festivals. Limousine huren kan een luxe manier zijn om deel te nemen aan speciale evenementen of festivals in de stad.

Vergeet niet om vooraf de route en specifieke plaatsen van interesse met ons te bespreken, zodat de tour volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Heeft u nog twijfels? Laat je anders door Scheveningen rijden. Onze chauffeurs weten leuke plekken waar u even kunt stoppen voor een foto langs het boulevard van Scheveningen. U kunt gerust uw camera aan de chauffeur geven. Die maakt met veel plezier enkele foto’s van het moment. Stap daarna lekker in de limo en laat je zakken in het soepele leer onder het genot van champagne om je tour verder door te brengen.

Neem gerust contact op met Limo Den Haag

Limousine huren Den Haag – Heeft u  vragen of wilt u meer weten over de service die Limousine Den Haag levert? Woont u in Den Haag, Scheveningen of regio Den Haag? Bel dan snel naar Limo Company Den Haag op telefoonnummer  070 – 20 50 275 of raadpleeg onze website in Den Haag op www.denhaaglimousine.nl. Hier kunt u terecht voor al uw vragen rond lokale evenementen. Heb je al onze facebook pagina gecheckt? Wacht niet langer.

Vanwege onze aanwezigheid in Den Haag kunnen wij aantrekkelijke dienstverlening leveren zonder aan of afrijkosten. De tijd gaat pas in zodra wij voor uw deur staan. U kunt ook een email sturen naar info@limocompany.nl. Wij behandelen emails en offertes altijd binnen 24 uur. Vraag ook naar onze Hummer limo en Chrysler Limousine die wij als goedkoopste in Nederland verhuren. Limousine huren Den Haag, het adres voor het huren van voordelige stretch limousines.

Offerte Limousine Den Haag

Ben je geïnteresseerd in het huren van een Chrysler-, Roze-, Hummer- of Lincoln- limousine in Den Haag of een andere stad? Wacht niet langer en vul hieronder onze offerte formulier in 4 stappen in. Wij zullen ervoor zorgen dat je binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte op maat krijgt waarin je wensten staan beschreven.

Google Reviews

Limo Company Nederland IconLimo Company Nederland

Conradweg 32 B, Haarlem

4,8 160 reviews

 • Avatar Ricardo Krul ★★★★★ een week geleden
  Super goede services. Ze leveren wat ze beloven. Super goede chauffeur die rustig bleef in lastige situaties. … More Echt een aanrader voor een examengala
 • Avatar Carola Fruin ★★★★★ een week geleden
  Hele mooie limo met alles er op en aan en een hele nette en vriendelijke chauffeur. Het ontbrak de meiden … More aan niets. Ze hebben ook echt mee gedacht, heel fijn. Aanrader!
 • Avatar Annechien ten Berge ★★★★★ een maand geleden
  Voor het 60 jarig huwelijk van onze ouders een limousine gehuurd om ze naar de locatie te laten rijden. … More Chauffeur heeft prachtige foto's gemaakt. Alles was keurig en netjes geregeld en op tijd. Echt een aanrader!!
 • Avatar Petra Clement ★★★★★ een jaar geleden
  Wat heeft onze moeder genoten op haar 80ste verjaardag. De limousine die voor kwam rijden maakte het … More extra feestelijk en compleet van een rondrit door haar geboorteplaats naar de feestlocatie. Ze heeft een fantastische verjaardag gehad. Er zijn mooie foto's gemaakt waar ze fijn op terug kan kijken. Super bedankt aan jullie en natuurlijk de fijne chauffeur.
 • Avatar Solange van den Heuvel ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wij hebben echt een geweldige ervaring gehad in de roze limo! De jarige was onwijs verrast en de chauffeur … More heeft onwijs zijn best gedaan zodat wij een onvergetelijke avond hebben gehad! Dit is een avond voor in de boeken en we gaan zeker hier nog eens huren, want de rest die niet mee kon, was mega jaloers! We loved it!
 • Avatar Linda Kok ★★★★★ een maand geleden
  Wij hadden afgelopen weekend een limousine gehuurd voor een vrijgezellenfeestje, het was echt helemaal … More top!! Complimenten aan de chauffeur hoe hij heeft gereden (er waren een aantal uitdagingen qua keren). Echt top!