Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Limousine huren Den Haag

 1. Home
 2. Steden
 3. Limousine huren Den Haag

Limousine huren Den-Haagbloemst

DEN HAAG limousine huren – Natuurlijk is het ook mogelijk om een Limousine te huren in Den Haag  bij Limocompany. Wij halen u op in luxe bij uw bestemming en brengen u ook naar uw gewilde locatie. De limousines van Den Haag zijn voorzien van een prachtig luxe ingerichte sfeer en heeft een chique uitstraling, zo maakt u indruk bij al uw familie, vrienden en kennissen.

Tevens is het ook mogelijk om met een grotere groep mensen een limousine te huren in Den Haag. De limousines zijn ingericht voor maximaal 8 personen. Bij grotere groepen kunnen wij meerdere limousines inzetten tegen aantrekkelijke tarieven. Vraag hiernaar. De roze limousine is bij Limo Company een aanrader. Maar de witte lincoln limousines doen het sinds jaren en dag spectaculair over de hele wereld. De lucht geveerde limousines rijden comfortabel over de weg. Neem een heerlijke slok van uw champagne en laat u zakken in het soepele leer en beleef het ultieme. Wenst u privacy? Druk op het knop privacy divider en geniet van uw moment.

Limousine Tour 

Wenst u een tour te willen in Den Haag. Laat je door Scheveningen rijden. Onze chauffeurs weten leuke plekken waar u even kunt stoppen voor een foto langs het boulevard van Scheveningen. U kunt gerust uw camera aan de chauffeur geven. Die maakt met veel plezier enkele foto’s van het moment. Stap daarna lekker in de limo en laat je zakken in het soepele leer onder het genot van champagne om je tour verder door te brengen.

Neem gerust contact op met Limo Den HaagAu4ZIz3CIAAp8jR

Limousine huren Den Haag – Heeft u  vragen of wilt u meer weten over de service die Limousine Den Haag levert? Woont u in Den Haag, Scheveningen of regio Den Haag? Bel dan snel naar Limo Company Den Haag op telefoonnummer  070 – 20 50 275 of raadpleeg onze website in Den Haag op www.denhaaglimousine.nl. Hier kunt u terecht voor al uw vragen rond lokale evenementen. Heb je al onze facebook pagina gecheckt? Wacht niet langer.

Vanwege onze aanwezigheid in Den Haag kunnen wij aantrekkelijke dienstverlening leveren zonder aan of afrijkosten. De tijd gaat pas in zodra wij voor uw deur staan. U kunt ook een email sturen naar info@limocompany.nl. Wij behandelen emails en offertes altijd binnen 24 uur. Vraag ook naar onze Hummer limo en Chrysler Limousine die wij als goedkoopste in Nederland verhuren. Limousine huren Den Haag, het adres voor het huren van voordelige stretch limousines.

 

Offerte Limousine Den Haag10996108_1399244753717199_2276549657890141518_o

Ben je geïnteresseerd in het huren van een Chrysler-, Roze-, Hummer- of Lincoln- limousine in Den Haag of een andere stad? Wacht niet langer en vul hieronder onze offerte formulier in 4 stappen in. Wij zullen ervoor zorgen dat je binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte op maat krijgt waarin je wensten staan beschreven.

 

 

 

Google Reviews

Limo Company Nederland IconLimo Company Nederland

Jan Evertsenstraat 155, Amsterdam

4,8 142 reviews

 • Avatar Miranda Koning ★★★★ 3 maanden geleden
  Hele mooie 11 meter lange witte hummer zag er goed uit van binnen aardige chauffeur , klein minpuntje … More was het weddingpakket er werd op locatie nog ff snel een klein bloemstukje geplaatst aan de zijkant van de motorkap terwijl wij er al stonden ik had me voorgesteld dat hij ermee op de kap aan zou komen en dat het wat groter zou zijn verder super mooi
 • Avatar Petra Clement ★★★★★ 6 maanden geleden
  Wat heeft onze moeder genoten op haar 80ste verjaardag. De limousine die voor kwam rijden maakte het … More extra feestelijk en compleet van een rondrit door haar geboorteplaats naar de feestlocatie. Ze heeft een fantastische verjaardag gehad. Er zijn mooie foto's gemaakt waar ze fijn op terug kan kijken. Super bedankt aan jullie en natuurlijk de fijne chauffeur.
 • Avatar Sandy Karal ★★★★★ een week geleden
  Mijn dochter had afgelopen zaterdag haar sweet16 met 11 vriendinnen in de hummer ze hebben genoten !!! … More Chauffeur denkt mee voor een oplossing toen we niet naar Scheveningen konden ivm met de wegblokkades door de activisten ,vriendelijk, limo was stipt op tijd .Het contact van te voren was ook prima duidelijk, direct antwoord op alle vragen .Mijn dochter heeft een superdag gehad .Zal jullie zeker aanbevelen ,of weer boeken
 • Avatar Stephanie Bennink ★★★★★ 6 maanden geleden
  De chauffeur arriveerde keurig op tijd. Mijn dochter en haar vriendinnen werden kindvriendelijk behandeld, … More ook zijn de foto’s leuk geworden ondanks de wind. Een top ervaring! Bedankt!
 • Avatar Safira Wouter ★★★★★ 2 maanden geleden
  Geweldige services de chauffeur stevan was super aardig en kon ook goed rijden.
  Blij dat ik voor limocompany
  … More gekozen heb. Tot snel xxx
 • Avatar Nazmeen Baldew ★★★★★ 3 maanden geleden
  Voor de gala van mijn dochter de roze chrysler gereserveerd. Ze geven een goede service, denken mee. … More Aanrader!!