Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Limousine huren Den Haag

 1. Home
 2. Steden
 3. Limousine huren Den Haag

Limousine huren Den-Haagbloemst

DEN HAAG limousine huren – Natuurlijk is het ook mogelijk om een Limousine te huren in Den Haag  bij Limocompany. Wij halen u op in luxe bij uw bestemming en brengen u ook naar uw gewilde locatie. De limousines van Den Haag zijn voorzien van een prachtig luxe ingerichte sfeer en heeft een chique uitstraling, zo maakt u indruk bij al uw familie, vrienden en kennissen.

Tevens is het ook mogelijk om met een grotere groep mensen een limousine te huren in Den Haag. De limousines zijn ingericht voor maximaal 8 personen. Bij grotere groepen kunnen wij meerdere limousines inzetten tegen aantrekkelijke tarieven. Vraag hiernaar. De roze limousine is bij Limo Company een aanrader. Maar de witte lincoln limousines doen het sinds jaren en dag spectaculair over de hele wereld. De lucht geveerde limousines rijden comfortabel over de weg. Neem een heerlijke slok van uw champagne en laat u zakken in het soepele leer en beleef het ultieme. Wenst u privacy? Druk op het knop privacy divider en geniet van uw moment.

Limousine Tour 

Wenst u een tour te willen in Den Haag. Laat je door Scheveningen rijden. Onze chauffeurs weten leuke plekken waar u even kunt stoppen voor een foto langs het boulevard van Scheveningen. U kunt gerust uw camera aan de chauffeur geven. Die maakt met veel plezier enkele foto’s van het moment. Stap daarna lekker in de limo en laat je zakken in het soepele leer onder het genot van champagne om je tour verder door te brengen.

Neem gerust contact op met Limo Den HaagAu4ZIz3CIAAp8jR

Limousine huren Den Haag – Heeft u  vragen of wilt u meer weten over de service die Limousine Den Haag levert? Woont u in Den Haag, Scheveningen of regio Den Haag? Bel dan snel naar Limo Company Den Haag op telefoonnummer  070 – 20 50 275 of raadpleeg onze website in Den Haag op www.denhaaglimousine.nl. Hier kunt u terecht voor al uw vragen rond lokale evenementen. Heb je al onze facebook pagina gecheckt? Wacht niet langer.

Vanwege onze aanwezigheid in Den Haag kunnen wij aantrekkelijke dienstverlening leveren zonder aan of afrijkosten. De tijd gaat pas in zodra wij voor uw deur staan. U kunt ook een email sturen naar info@limocompany.nl. Wij behandelen emails en offertes altijd binnen 24 uur. Vraag ook naar onze Hummer limo en Chrysler Limousine die wij als goedkoopste in Nederland verhuren. Limousine huren Den Haag, het adres voor het huren van voordelige stretch limousines.

 

Offerte Limousine Den Haag10996108_1399244753717199_2276549657890141518_o

Ben je geïnteresseerd in het huren van een Chrysler-, Roze-, Hummer- of Lincoln- limousine in Den Haag of een andere stad? Wacht niet langer en vul hieronder onze offerte formulier in 4 stappen in. Wij zullen ervoor zorgen dat je binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte op maat krijgt waarin je wensten staan beschreven.

 

 

 

Google Reviews

Limo Company Nederland IconLimo Company Nederland

Jan Evertsenstraat 155, Amsterdam

4,8 80 reviews

 • Avatar Marcel van Lieshout ★★★★★ in de afgelopen week
  We hebben veel plezier gehad in de disco limo met 6 kinderen. Feest. Dank je wel Emil voor het rijden … More
 • Avatar Antoinette Knevel ★★★★★ 2 weken geleden
  De komst en de rit met de Hummer naar Voorburg en verder op 30 april overtrof alle verwachtingen. Aangezien … More alleen mijn vrouw en ik van de Hummer wisten, was de verrassing enorm. De chauffeur verdient een geweldig compliment.
  Zo’n rit kan ik iedereen aanbevelen.
 • Avatar Rene Hogerhuis ★★★★★ 2 weken geleden
  Super bedrijf met schitterende Limo's. Alles super geregeld en uiteraard met top chauffeurs. Leuke … More gasten die je op een geweldige manier verwelkomen. Je avond begint of eindigt met een geweldige sfeer.
 • Avatar No Sur ★★★★★ een week geleden
  Top adres voor mijn limo , trouwen op stand,geweldige ervaring een aanrader.
 • Avatar Marjan Ham ★★★★★ een maand geleden
  9 april de limo hummer gehuurd voor onze zoon en zijn vrienden. Ze hadden een gala van school. Je was … More keurig op tijd. En super vriendelijk. De jongens hebben genoten in de limo van 13 meter lang. We zullen in het vervolg zeker bij jullie huren. Super bedankt voor de goede service ook (Dennis) is super vriendelijk. Jullie denken ook gewoon super mee.
 • Avatar Jan Faber ★★★★★ 9 maanden geleden
  LIMO COMPANY heeft een zeer positieve bijdrage geleverd aan de 18’de verjaardag van onze dochter.
  Ten
  … More eerste was de Hummer H2 werkelijk spectaculair en daarnaast hadden mijn dochter en haar vriendinnen een vakbekwame toffe chauffeur tot hun beschikking. Zij kwamen superenthousiast terug na de rondrit van 1 uur waarin ook fotosessie was opgenomen, heel benieuwd zijn wij naar de plaatjes, die volgen nog. Van A tot Z een aanrader !
  Groeten Jan & Caroline ( ouders )
  Nikki ( jarig jobje ) en haar vriendinnen