Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Limousine huren Almere

 1. Home
 2. Steden
 3. Limousine huren Almere

Limousine huren Almerebloemst

ALMERE LIMO HUREN – Wilt u een Limousine huren in Almere en komt u ook uit Almere? Dan haalt Limocompany Almere u op voor een zeer scherpe prijs! Wij brengen uw bij uw bestemming met een zeer luxe witte limousine van 9 meter lang inclusief chauffeur. Tevens is onze Hummer limousine in Almere ingericht in een stijlvolle sfeer en heeft een nette uitstraling.

Wilt u een limousine huren in Almere met een grote groep mensen? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk! Limousine huren Almere is nog nooit zo makkelijk en betaalbaar geweest. Almere viert feest door onze aanwezigheid. We zijn zowat aanwezig bij elke gelegenheid en evenement en dragen bij aan een onvergetelijke moment door onze ervaren chauffeurs die precies weten hoe ze aan de situatie moeten bijdragen. Een nieuwkomer in onze wagenpark is de Chrysler limousine. Vraag hiernaar of kijk op ons facebook pagina.

Neem contact met Limo Company Almere1907624_1414532262188448_7515182384016843747_n

Almere is blij met Limo Company. Dit zien wij door alle positieve reacties die binnenkomen. Elke evenement rijden we met enthousiasme. We werken mee en denken mee. Doordat Limo Company in Almere is gevestigd resulteert dit in scherpe tarieven voor de inwoners in Almere en omgeving. Voor meer informatie over onze vestiging in Almere bezoekt u onze website www.almerelimousine.nl. Op deze site vindt u meer informatie over onze locatie en treft u alle antwoorden op uw verdere vragen.

Heeft u nog overige vragen of wilt u meer weten over de service die Limocompany Almere levert? Woont u in Almere of in de regio Almere? Neem dan snel contact met ons op via het nummer  036 – 30  30 103 en kunt u mailen naar info@limocompany.nl. Wij behandelen emails altijd binnen 24 uur.

 

Limo Company HilversumIMG_6537

Woont u in Hilversum of in de regio Hilversum? Dan mogen wij u gelukkig noemen. Doordat Limo Company in Hilversum is gevestigd kunnen wij onze dienstverlening tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. De media in Hilversum maakt reeds volop gebruik van onze dienstverlening bij diverse goed bekeken programma’s.

Met onze volledige wagenpark waaronder onze Hummer limousine, Chrysler Limousine onze Roze limousine en diverse andere Lincoln limousines zijn wij u al jaren van dienst. Lees ook eens de ervaringen van uw voorgangers en deel hun ervaring. Twijfelt u of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op via het nummer  035 – 30 31 307 en kunt u mailen naar info@limocompany.nl. Wij behandelen e-mails en offertes altijd binnen 24 uur.

 

Offerte Limousine Almere1379666_477772299003961_1191563271_n

Ben je geïnteresseerd in het huren van een Chrysler-, Roze-, Hummer- of Lincoln- limousine in Almere of een andere stad? Wacht niet langer en vul hieronder onze offerte formulier in 4 stappen in. Wij zullen ervoor zorgen dat je binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte op maat krijgt waarin je wensten staan beschreven.

 

 

 

Google Reviews

Limo Company Nederland IconLimo Company Nederland

Jan Evertsenstraat 155, Amsterdam

4,8 80 reviews

 • Avatar Marcel van Lieshout ★★★★★ in de afgelopen week
  We hebben veel plezier gehad in de disco limo met 6 kinderen. Feest. Dank je wel Emil voor het rijden … More
 • Avatar Antoinette Knevel ★★★★★ 2 weken geleden
  De komst en de rit met de Hummer naar Voorburg en verder op 30 april overtrof alle verwachtingen. Aangezien … More alleen mijn vrouw en ik van de Hummer wisten, was de verrassing enorm. De chauffeur verdient een geweldig compliment.
  Zo’n rit kan ik iedereen aanbevelen.
 • Avatar Rene Hogerhuis ★★★★★ 2 weken geleden
  Super bedrijf met schitterende Limo's. Alles super geregeld en uiteraard met top chauffeurs. Leuke … More gasten die je op een geweldige manier verwelkomen. Je avond begint of eindigt met een geweldige sfeer.
 • Avatar No Sur ★★★★★ een week geleden
  Top adres voor mijn limo , trouwen op stand,geweldige ervaring een aanrader.
 • Avatar Marjan Ham ★★★★★ een maand geleden
  9 april de limo hummer gehuurd voor onze zoon en zijn vrienden. Ze hadden een gala van school. Je was … More keurig op tijd. En super vriendelijk. De jongens hebben genoten in de limo van 13 meter lang. We zullen in het vervolg zeker bij jullie huren. Super bedankt voor de goede service ook (Dennis) is super vriendelijk. Jullie denken ook gewoon super mee.
 • Avatar Jan Faber ★★★★★ 9 maanden geleden
  LIMO COMPANY heeft een zeer positieve bijdrage geleverd aan de 18’de verjaardag van onze dochter.
  Ten
  … More eerste was de Hummer H2 werkelijk spectaculair en daarnaast hadden mijn dochter en haar vriendinnen een vakbekwame toffe chauffeur tot hun beschikking. Zij kwamen superenthousiast terug na de rondrit van 1 uur waarin ook fotosessie was opgenomen, heel benieuwd zijn wij naar de plaatjes, die volgen nog. Van A tot Z een aanrader !
  Groeten Jan & Caroline ( ouders )
  Nikki ( jarig jobje ) en haar vriendinnen