Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Limousine huren Almere

 1. Home
 2. Steden
 3. Limousine huren Almere

Limousine huren Almerebloemst

ALMERE LIMO HUREN – Wilt u een Limousine huren in Almere en komt u ook uit Almere? Dan haalt Limocompany Almere u op voor een zeer scherpe prijs! Wij brengen uw bij uw bestemming met een zeer luxe witte limousine van 9 meter lang inclusief chauffeur. Tevens is onze Hummer limousine in Almere ingericht in een stijlvolle sfeer en heeft een nette uitstraling.

Wilt u een limousine huren in Almere met een grote groep mensen? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk! Limousine huren Almere is nog nooit zo makkelijk en betaalbaar geweest. Almere viert feest door onze aanwezigheid. We zijn zowat aanwezig bij elke gelegenheid en evenement en dragen bij aan een onvergetelijke moment door onze ervaren chauffeurs die precies weten hoe ze aan de situatie moeten bijdragen. Een nieuwkomer in onze wagenpark is de Chrysler limousine. Vraag hiernaar of kijk op ons facebook pagina.

Neem contact met Limo Company Almere1907624_1414532262188448_7515182384016843747_n

Almere is blij met Limo Company. Dit zien wij door alle positieve reacties die binnenkomen. Elke evenement rijden we met enthousiasme. We werken mee en denken mee. Doordat Limo Company in Almere is gevestigd resulteert dit in scherpe tarieven voor de inwoners in Almere en omgeving. Voor meer informatie over onze vestiging in Almere bezoekt u onze website www.almerelimousine.nl. Op deze site vindt u meer informatie over onze locatie en treft u alle antwoorden op uw verdere vragen.

Heeft u nog overige vragen of wilt u meer weten over de service die Limocompany Almere levert? Woont u in Almere of in de regio Almere? Neem dan snel contact met ons op via het nummer  036 – 30  30 103 en kunt u mailen naar info@limocompany.nl. Wij behandelen emails altijd binnen 24 uur.

 

Limo Company HilversumIMG_6537

Woont u in Hilversum of in de regio Hilversum? Dan mogen wij u gelukkig noemen. Doordat Limo Company in Hilversum is gevestigd kunnen wij onze dienstverlening tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. De media in Hilversum maakt reeds volop gebruik van onze dienstverlening bij diverse goed bekeken programma’s.

Met onze volledige wagenpark waaronder onze Hummer limousine, Chrysler Limousine onze Roze limousine en diverse andere Lincoln limousines zijn wij u al jaren van dienst. Lees ook eens de ervaringen van uw voorgangers en deel hun ervaring. Twijfelt u of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op via het nummer  035 – 30 31 307 en kunt u mailen naar info@limocompany.nl. Wij behandelen e-mails en offertes altijd binnen 24 uur.

 

Offerte Limousine Almere1379666_477772299003961_1191563271_n

Ben je geïnteresseerd in het huren van een Chrysler-, Roze-, Hummer- of Lincoln- limousine in Almere of een andere stad? Wacht niet langer en vul hieronder onze offerte formulier in 4 stappen in. Wij zullen ervoor zorgen dat je binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte op maat krijgt waarin je wensten staan beschreven.

 

 

 

Google Reviews

Limo Company Nederland IconLimo Company Nederland

Jan Evertsenstraat 155, Amsterdam

4,8 146 reviews

 • Avatar Miranda Koning ★★★★ 5 maanden geleden
  Hele mooie 11 meter lange witte hummer zag er goed uit van binnen aardige chauffeur , klein minpuntje … More was het weddingpakket er werd op locatie nog ff snel een klein bloemstukje geplaatst aan de zijkant van de motorkap terwijl wij er al stonden ik had me voorgesteld dat hij ermee op de kap aan zou komen en dat het wat groter zou zijn verder super mooi
 • Avatar Ronald Nieberg ★★★★★ een maand geleden
  Geweldig! Het contact was perfect. Duidelijk en flexibel. Dan is het toch even spannend wat te verwachten... … More
  We hadden een party hummer en de chauffeur was ook professioneel en flexibel. Hij reed door straten waar ik met de fiets nog tegen de muur zou rijden.
  Al met al een geweldige ervaring, gerealiseerd door de net zo geweldige medewerkers!
  Bedankt hiervoor
 • Avatar Safira Wouter ★★★★★ 4 maanden geleden
  Geweldige services de chauffeur stevan was super aardig en kon ook goed rijden.
  Blij dat ik voor limocompany
  … More gekozen heb. Tot snel xxx
 • Avatar Petra Clement ★★★★★ 8 maanden geleden
  Wat heeft onze moeder genoten op haar 80ste verjaardag. De limousine die voor kwam rijden maakte het … More extra feestelijk en compleet van een rondrit door haar geboorteplaats naar de feestlocatie. Ze heeft een fantastische verjaardag gehad. Er zijn mooie foto's gemaakt waar ze fijn op terug kan kijken. Super bedankt aan jullie en natuurlijk de fijne chauffeur.
 • Avatar Sandy Karal ★★★★★ 3 maanden geleden
  Mijn dochter had afgelopen zaterdag haar sweet16 met 11 vriendinnen in de hummer ze hebben genoten !!! … More Chauffeur denkt mee voor een oplossing toen we niet naar Scheveningen konden ivm met de wegblokkades door de activisten ,vriendelijk, limo was stipt op tijd .Het contact van te voren was ook prima duidelijk, direct antwoord op alle vragen .Mijn dochter heeft een superdag gehad .Zal jullie zeker aanbevelen ,of weer boeken
 • Avatar Shane Webbe ★★★★★ een maand geleden
  Perfecte samenwerking met dit bedrijf! Wij van ROTARY Velgen Herstel Haarlem zorgen dat de velgen van … More de limo's er perfect bij staan en zij zorgen dat ze staan te schitteren op de oprit van de klant. Afspraak = afspraak, en daar staat limo company bekend om!