Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Limousine huren Alkmaar

 1. Home
 2. Steden
 3. Limousine huren Alkmaar

Limousine huren Alkmaarbloemst

ALKMAAR LIMO HUREN – Heeft u iets te vieren in Alkmaar? Limocompany vervoert u geheel in stijl naar uw bestemming. Zo maakt u zeker indruk bij uw kennisen, familie en vrienden. Een limousine huren in Alkmaar doe je bij Limo Company. Een Hummer huren of een Chrysler huren tegen zeer concurrerende tarieven behoort ook tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om een limousine te huren in Alkmaar met een grote groep mensen. Limo Company is bijna 15 jaar lang actief in Alkmaar en Haarlemmermeer.

Limousineservice Alkmaar

Doordat Limo Company van oorsprong een Haarlems bedrijf is kennen wij Alkmaar door en door. Voor scherpe tarieven verzorgen wij limousineservice met de beste kwaliteit. In Alkmaar hebben wij reeds door de jaren heen circa 1000 tevreden klanten die gebruik hebben gemaakt van onze 1898100_1399244843717190_5675975122360773885_ndienstverlening. Met onze pink limo en witte lincoln limousines hebben wij enkele honderden verjaardagen gevierd.

Limousines Alkmaar

De limousines van Limocompany zijn prachtige hagelwit en zijn zeer luxe ingericht inclusief chauffeur. Tevens zorgen wij er voor dat u een onvergetelijke rit maakt met een limo in Alkmaar. Een nieuwkomer in onze wagenpark is de Chrysler limousine met een lengte van maar liefst 140 inch. Vraag hiernaar.

Goedkope limousine huren in Alkmaar12042834_1466963520278655_6738250075497822043_n

 

ALKMAAR LIMO HUREN – Heeft u na een bezoek van onze website nog vragen over limousine in Alkmaar? Woont u in Alkmaar of regio Alkmaar? Dan kunt u dagelijks telefonisch contact opnemen met Limo Company Alkmaar door ons te bellen naar het nummer  072 – 30 30 342 of mail naar info@limocompany.nl. Wij behandelen emails en offertes altijd binnen 24 uur. Voor meer foto’s like ons facebook pagina.

Offerte Limousine Alkmaar12809707_1513371595637847_2915496337569120578_n

Ben je geïnteresseerd in het huren van een Chrysler-, Roze-, Hummer- of Lincoln- limousine in Alkmaar of een andere stad? Wacht niet langer en vul hieronder onze offerte formulier in 4 stappen in. Wij zullen ervoor zorgen dat je binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte op maat krijgt waarin je wensten staan beschreven.

 

 

 

Google Reviews

Limo Company Nederland IconLimo Company Nederland

Jan Evertsenstraat 155, Amsterdam

4,8 128 reviews

 • Avatar Petra Clement ★★★★★ 2 maanden geleden
  Wat heeft onze moeder genoten op haar 80ste verjaardag. De limousine die voor kwam rijden maakte het … More extra feestelijk en compleet van een rondrit door haar geboorteplaats naar de feestlocatie. Ze heeft een fantastische verjaardag gehad. Er zijn mooie foto's gemaakt waar ze fijn op terug kan kijken. Super bedankt aan jullie en natuurlijk de fijne chauffeur.
 • Avatar Antoinette Knevel ★★★★★ een jaar geleden
  De komst en de rit met de Hummer naar Voorburg en verder op 30 april overtrof alle verwachtingen. Aangezien … More alleen mijn vrouw en ik van de Hummer wisten, was de verrassing enorm. De chauffeur verdient een geweldig compliment.
  Zo’n rit kan ik iedereen aanbevelen.
 • Avatar Yase0505 ★★★★★ 2 maanden geleden
  Was een super leuke ervaring! We hadden de limo geboekt voor de 16e verjaardag van mijn dochter. Het … More boeken van de limo ging super makkelijk! Later wilde we nog wat wijzigen en dat was geen probleem, ze waren flexibel. De chauffeur was heel vriendelijk en beleefd en zag er netjes en verzorgd uit.
  In de limo was een discobal, kinderchampagne aanwezig en konden ze zelf hun muziek regelen. Een groot feest zowel heen als terug!
  Wij als ouders werden door de chauffeur op de hoogte gehouden over aankomst en vertrek. Dat vond ik heel fijn.
  Geweldige service en heel goed contact met ze gehad.
  Nogmaals heel hartelijk bedankt voor een onvergetelijke verjaardag!
 • Avatar Stephanie Bennink ★★★★★ 2 maanden geleden
  De chauffeur arriveerde keurig op tijd. Mijn dochter en haar vriendinnen werden kindvriendelijk behandeld, … More ook zijn de foto’s leuk geworden ondanks de wind. Een top ervaring! Bedankt!
 • Avatar Ro Cy ★★★★★ 4 maanden geleden
  Afspraak was snel gemaakt, chauffeur was super behulpzaam en meegaand. Foto's waren mooi en er werd … More ook echt tijd voor de foto's genomen. Dikke duim!
 • Avatar angela vdmeer ★★★★★ 3 maanden geleden
  Fantastische ervaring geweest , de chauffeur verschrikkelijk aardig en de kinderen en wij hebben genoten! … More