Onze klanten geven ons 4.8 sterren op Google reviews

Limousine huren Alkmaar

 1. Home
 2. Steden
 3. Limousine huren Alkmaar

Limousine huren Alkmaar

ALKMAAR LIMO HUREN – Heeft u iets te vieren in Alkmaar? Limocompany vervoert u geheel in stijl naar uw bestemming. Zo maakt u zeker indruk bij uw kennisen, familie en vrienden. Een limousine huren in Alkmaar doe je bij Limo Company. Een Hummer huren of een Chrysler huren tegen zeer concurrerende tarieven behoort ook tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om een limousine te huren in Alkmaar met een grote groep mensen. Limo Company is bijna 15 jaar lang actief in Alkmaar en Haarlemmermeer. Als je Alkmaar op een luxe en opvallende manier wilt verkennen, kun je overwegen om een limousine te huren. Het huren van een limousine biedt een comfortabele en stijlvolle manier om de stad en de omgeving te ontdekken.

Limousineservice Alkmaar

Doordat Limo Company van oorsprong een Haarlems bedrijf is kennen wij Alkmaar door en door. Voor scherpe tarieven verzorgen wij limousineservice met de beste kwaliteit. In Alkmaar hebben wij reeds door de jaren heen circa 1000 tevreden klanten die gebruik hebben gemaakt van onze dienstverlening. Met onze pink limo en witte lincoln limousines hebben wij enkele honderden verjaardagen gevierd. De limousines van Limocompany zijn prachtige hagelwit en zijn zeer luxe ingericht inclusief chauffeur. Tevens zorgen wij er voor dat u een onvergetelijke rit maakt met een limo in Alkmaar. Een nieuwkomer in onze wagenpark is de Chrysler limousine met een lengte van maar liefst 140 inch. Vraag hiernaar.

Goedkope limousine huren in Alkmaar

ALKMAAR LIMOUSINE HUREN – Heeft u na een bezoek van onze website nog vragen over limousine in Alkmaar? Woont u in Alkmaar of regio Alkmaar? Dan kunt u dagelijks telefonisch contact opnemen met Limo Company Alkmaar door ons te bellen naar het nummer  072 – 30 30 342 of mail naar info@limocompany.nl. Wij behandelen emails en offertes altijd binnen 24 uur. Voor meer foto’s like ons facebook pagina.

Alkmaar, een stad in de provincie Noord-Holland in Nederland, staat bekend om verschillende dingen. Enkele opmerkelijke kenmerken en attracties zijn:

Kaasmarkt: Alkmaar is wereldberoemd vanwege zijn traditionele kaasmarkt. De kaasmarkt vindt plaats op het Waagplein en trekt jaarlijks vele toeristen. Tijdens de zomermaanden wordt de kaasmarkt wekelijks gehouden, en het is een kleurrijk evenement waar kaasproducenten hun producten aanbieden.

Historische architectuur: De stad heeft een rijke geschiedenis en dat is te zien aan de historische architectuur. De Grote Sint-Laurenskerk en het Stadhuis van Alkmaar zijn enkele van de opvallende historische gebouwen die de stad sieren.

Grachten en bruggen: Net als veel Nederlandse steden heeft Alkmaar een netwerk van grachten en bruggen die het stadsbeeld sieren. Een ontspannen wandeling langs de grachten is een populaire activiteit.

Cultuur en evenementen: Alkmaar heeft een levendige culturele scene en organiseert diverse evenementen gedurende het jaar. Van muziekfestivals tot kunsttentoonstellingen, er is altijd wel iets te beleven.

Molens: Net buiten het stadscentrum vind je traditionele Nederlandse windmolens. Deze molens zijn een kenmerkend onderdeel van het Nederlandse landschap en bieden een schilderachtig uitzicht.

Ben je geïnteresseerd in het huren van een Chrysler-, Roze-, Hummer- of Lincoln- limousine in Alkmaar of een andere stad? Wacht niet langer en vul hieronder onze offerte formulier in 4 stappen in. Wij zullen ervoor zorgen dat je binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte op maat krijgt waarin je wensten staan beschreven.

Google Reviews

Limo Company Nederland IconLimo Company Nederland

Conradweg 32 B, Haarlem

4,8 160 reviews

 • Avatar Ricardo Krul ★★★★★ een week geleden
  Super goede services. Ze leveren wat ze beloven. Super goede chauffeur die rustig bleef in lastige situaties. … More Echt een aanrader voor een examengala
 • Avatar Carola Fruin ★★★★★ een week geleden
  Hele mooie limo met alles er op en aan en een hele nette en vriendelijke chauffeur. Het ontbrak de meiden … More aan niets. Ze hebben ook echt mee gedacht, heel fijn. Aanrader!
 • Avatar Annechien ten Berge ★★★★★ een maand geleden
  Voor het 60 jarig huwelijk van onze ouders een limousine gehuurd om ze naar de locatie te laten rijden. … More Chauffeur heeft prachtige foto's gemaakt. Alles was keurig en netjes geregeld en op tijd. Echt een aanrader!!
 • Avatar Petra Clement ★★★★★ een jaar geleden
  Wat heeft onze moeder genoten op haar 80ste verjaardag. De limousine die voor kwam rijden maakte het … More extra feestelijk en compleet van een rondrit door haar geboorteplaats naar de feestlocatie. Ze heeft een fantastische verjaardag gehad. Er zijn mooie foto's gemaakt waar ze fijn op terug kan kijken. Super bedankt aan jullie en natuurlijk de fijne chauffeur.
 • Avatar Solange van den Heuvel ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wij hebben echt een geweldige ervaring gehad in de roze limo! De jarige was onwijs verrast en de chauffeur … More heeft onwijs zijn best gedaan zodat wij een onvergetelijke avond hebben gehad! Dit is een avond voor in de boeken en we gaan zeker hier nog eens huren, want de rest die niet mee kon, was mega jaloers! We loved it!
 • Avatar Linda Kok ★★★★★ een maand geleden
  Wij hadden afgelopen weekend een limousine gehuurd voor een vrijgezellenfeestje, het was echt helemaal … More top!! Complimenten aan de chauffeur hoe hij heeft gereden (er waren een aantal uitdagingen qua keren). Echt top!