Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Feesten en concerten

  1. Home
  2. Mogelijkheden
  3. Feesten en concerten
Limousine huren vrijgezellenfeest

Huur een limousine voor een vrijgezellen feest! De ultieme beleving van een rit of avond, de laatste keer dat je nog als vrijgezel op stap kunt gaan! Deze kans kun je natuurlijk helemaal maximaal benutten als je ook nog eens laat vervoeren in een zeer luxe en spraakmakende limousine van Nederland! Beperking is wel dat het gezelschap maximaal mag bestaan uit 8 personen. Op vrijgezellenfeest.nl vind u nog vele andere aanvullende ideeën om de vrijgezel i.c.m. een limousine rit nog meer te verrassen.

IMG_5948limousine-dames

Limousine huren concert

Huur een limousine of een Hummer limo voor theater voorstelling of concert van uw favoriete artiest. Wanneer een Limousine van Limo Company komt voorrijden weet u meteen dat er niet zomaar een limousine ritje aangeboden wordt maar dat er echt gezocht is naar een unieke beleving. Een Chrysler limousine bijvoorbeeld waarin werkelijk niets ontbreekt voor een onvergetelijke rit, een theater-/ concertbezoek waar men nog lang over zal napraten.

champagneIMG_0910

Limousine huren verjaardag

Huur een limousine voor je verjaardag. Je wordt opgehaald en thuisgebracht in een heuse Lincoln Stretch Limousine of een dikke Hummer limousine van maar liefst 9 meter. Je kunt zelfs kiezen uit een roze en een witte kleur of een 140 inch Chrysler limousine!! Leuke verjaardagsfeesten zijn niet alleen voorbehouden aan kinderen. Ontdek hoe leuk het is om iets speciaals te doen met je verjaardag. Wij besteden speciale aandacht voor 30 jaar, 40 jaar, Abraham en Sarah 50 jaar, 60 jaar en 65 jaar. Alvast veel plezier!

Limousine huren HaarlemLimousine huren Hoofddorplimousine-diner-serviceimage2

 

Dus laat u zich niet weerhouden om een limousine te huren voor zowel uw prive als zakelijke gelegenheid. Doe een “limousine huren offerte aanvraag“ hierbeneden! Voor meer informatie over een limousine huren kunt u contact opnemen via e-mail info@limocompany.nl.