Onze klanten geven ons 4.8 sterren op Google reviews

Sinterklaas Special

 1. Home
 2. Mogelijkheden
 3. Sinterklaas Special

sinterklaas

Sinterklaas Special

Vier uw sinterklaasfeest dit jaar met de limousine van de Limocompany. Laat de Sinterklaas en de zwarte pieten prachtig in stijl aanrijden met een 9 meter lange stretch limousine van het merk lincoln of de Hummer. De chauffeur is geheel in stijl gekleed. De Sint en pieten in de limousine geven uw Sinterklaasbijeenkomst meer glans. De piet ontkurkt de kinderchampagnefles. Alle kinderen krijgen een leuk aandenken aan deze geweldige bijeenkomst?

Een limousine is op zichzelf al een enorme publiekstrekker en eye-catcher. Even stilstaan op voor de school en er verzamelen zich vaak honderden mensen om de limousine heen met foto en filmcamera’s. Iedereen is in verwachting van wie er uit de auto zal stappen. Een Chrysler Limousine huren is zeer geschikt voor de sint en pieten.

Een onvergetelijke Sinterklaas viering voor jong en oud

Het huren van een limousine voor de Sinterklaasintocht kan de ervaring voor jou en je gezelschap extra speciaal maken. Hier zijn enkele voordelen van het huren van een limousine voor de Sinterklaasintocht:

Feestelijke Atmosfeer:
Een limousine kan worden versierd in een feestelijke Sinterklaasstijl, waardoor de sfeer en opwinding van het evenement al beginnen zodra je in de limousine stapt.

Comfort en Luxe:
Het reizen in een limousine biedt comfort en luxe. Je kunt ontspannen en genieten van de rit terwijl je wordt vervoerd in stijl, wat de algehele beleving van de Sinterklaasintocht verhoogt.

Speciale Behandeling:
Het huren van een limousine geeft een gevoel van speciale behandeling. De chauffeur kan je op een elegante manier vervoeren en zorgen voor een VIP-ervaring tijdens de Sinterklaasviering.

Fotomomenten:
Limousines bieden vaak geweldige fotomomenten, vooral als ze zijn versierd in Sinterklaasstijl. Dit kan bijdragen aan de herinneringen aan de dag en zorgen voor leuke foto’s.

Geen Parkeerproblemen:
Het vermijden van parkeerproblemen is een ander voordeel. Je kunt direct naar de locatie van de Sinterklaasintocht worden gebracht zonder je zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats.

Samen Reizen:
Limousines zijn ruim en kunnen grotere groepen accommoderen. Als je met vrienden of familie gaat, kunnen jullie samen reizen en de feestelijke sfeer delen.

Aandacht Trekken:
Een limousine trekt natuurlijk de aandacht. Het kan een opvallende toevoeging zijn aan de Sinterklaasintocht en ervoor zorgen dat je gezelschap opvalt tussen de menigte.

Geen Stress over Verkeer:
Laat de chauffeur navigeren door het verkeer, zodat je je kunt concentreren op het genieten van de dag. Dit draagt bij aan een stressvrije ervaring.

Limousine huren Kerst

Een kerstspecial met een limousine is een bijzondere en luxe manier om de feestdagen te vieren! Hier zijn enkele ideeën om zo’n speciale gelegenheid nog memorabeler te maken:

Verlichte Tour: Huur een prachtige limousine en versier deze met kerstverlichting. Organiseer een tour door de stad om de mooiste kerstversieringen en lichtshows te bekijken. Denk aan beroemde winkelstraten, versierde pleinen en huizen met opvallende decoraties.

Kerstfeest in stijl: Plan een exclusief kerstfeest in de limousine. Zorg voor hapjes, drankjes en kerstmuziek om de feestelijke sfeer te versterken. Je kunt zelfs een karaoke-sessie toevoegen voor extra plezier onderweg.

Kerstmarktbezoek: Bezoek lokale kerstmarkten in de omgeving. Laat de limousine jullie comfortabel van de ene naar de andere markt brengen, waar jullie kunnen genieten van kerstsnacks, ambachtelijke geschenken en een warme sfeer.

Familie-uitje: Nodig familie en vrienden uit voor een speciale kerstuitje. Laat de limousine jullie ophalen en breng jullie naar een schilderachtige locatie voor een kerstpicknick of een winterbarbecue.

Goede doelen tour: Geef terug aan de gemeenschap door een kerstcharitatietour te organiseren. Bezoek lokale liefdadigheidsinstellingen, breng geschenken naar kinderen in nood, of verzamel donaties voor daklozen. Het comfort en de stijl van de limousine voegen een extra dimensie toe aan het gevoel van vrijgevigheid en medeleven.

Ongeacht hoe je ervoor kiest om de kerstspecial met een limousine te vieren, zorg ervoor dat je veiligheid en verantwoordelijkheid voorop staan, vooral als alcohol wordt geserveerd. Geniet van de magie van de feestdagen en de luxe van de limousine!

Laat u zich niet weerhouden om een limousine te huren voor de Sint- of Kerstpecial. Doe een limousine huren offerte aanvraag! Voor meer informatie over een limousine huren voor Sinterklaas gelegenheden kunt u contact opnemen met de  telefoonnummer van uw regio of via e-mail info@limocompany.nl

Google Reviews

Limo Company Nederland IconLimo Company Nederland

Conradweg 32 B, Haarlem

4,8 154 reviews

 • Avatar Linda Kok ★★★★★ een week geleden
  Wij hadden afgelopen weekend een limousine gehuurd voor een vrijgezellenfeestje, het was echt helemaal … More top!! Complimenten aan de chauffeur hoe hij heeft gereden (er waren een aantal uitdagingen qua keren). Echt top!
 • Avatar Annechien ten Berge ★★★★★ een maand geleden
  Voor het 60 jarig huwelijk van onze ouders een limousine gehuurd om ze naar de locatie te laten rijden. … More Chauffeur heeft prachtige foto's gemaakt. Alles was keurig en netjes geregeld en op tijd. Echt een aanrader!!
 • Avatar Petra Clement ★★★★★ een jaar geleden
  Wat heeft onze moeder genoten op haar 80ste verjaardag. De limousine die voor kwam rijden maakte het … More extra feestelijk en compleet van een rondrit door haar geboorteplaats naar de feestlocatie. Ze heeft een fantastische verjaardag gehad. Er zijn mooie foto's gemaakt waar ze fijn op terug kan kijken. Super bedankt aan jullie en natuurlijk de fijne chauffeur.
 • Avatar Solange van den Heuvel ★★★★★ 2 maanden geleden
  Wij hebben echt een geweldige ervaring gehad in de roze limo! De jarige was onwijs verrast en de chauffeur … More heeft onwijs zijn best gedaan zodat wij een onvergetelijke avond hebben gehad! Dit is een avond voor in de boeken en we gaan zeker hier nog eens huren, want de rest die niet mee kon, was mega jaloers! We loved it!
 • Avatar Miranda Koning ★★★★ 11 maanden geleden
  Hele mooie 11 meter lange witte hummer zag er goed uit van binnen aardige chauffeur , klein minpuntje … More was het weddingpakket er werd op locatie nog ff snel een klein bloemstukje geplaatst aan de zijkant van de motorkap terwijl wij er al stonden ik had me voorgesteld dat hij ermee op de kap aan zou komen en dat het wat groter zou zijn verder super mooi
 • Avatar Ronald Nieberg ★★★★★ 7 maanden geleden
  Geweldig! Het contact was perfect. Duidelijk en flexibel. Dan is het toch even spannend wat te verwachten... … More
  We hadden een party hummer en de chauffeur was ook professioneel en flexibel. Hij reed door straten waar ik met de fiets nog tegen de muur zou rijden.
  Al met al een geweldige ervaring, gerealiseerd door de net zo geweldige medewerkers!
  Bedankt hiervoor