Onze klanten geven ons 4.8 sterren op Google reviews

Zakelijk Limo Huren

 1. Home
 2. Mogelijkheden
 3. Zakelijk Limo Huren
Limousine huren feestzalen

Heeft u een feestzaal of partycentrum en denkt meerdere limousine ritten af te nemen gedurende het jaar? Huur dan een limousine tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Bel ons en vraag naar een vertegenwoordiger die bij u langskomt om dit te bespreken.

Avwpw3eCAAIxS9cLimousine service

Limousine huren evenementenorganisaties

Heeft u een evenementenbureau, entertainmentbureau of organiseert u activiteiten voor kinderen, jongeren of ouderen? U denkt meerdere limousine ritten af te nemen gedurende het jaar? Huur dan een limousine tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Bel ons en vraag naar een vertegenwoordiger die bij u langskomt om dit te bespreken.

Limousine huren

Limousine huren media

Huur een limousine voor op een filmset. De limousines van Limo Company worden regelmatig ingezet voor televisieopnamen en zijn in het bijzonder geschikt als filmvoertuig vanwege hun exclusieve uitstraling. Zo hebben wij nu ook de Hummer limousine in onze wagenpark. Voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, evenement, tv-productie of productpresentatie kan de hummer limousine geheel naar uw wensen worden aangekleed. Onze limousines worden vanwege hun exclusieve uitstraling regelmatig ingezet voor televisieopnamen en zijn in het bijzonder geschikt als filmvoertuig.

sinterklaas

Limousine huren promotionele doeleinden

De limousines van Limo Company worden ook verhuurd voor promotionele doeleinden. De limousine kan geheel bestickerd worden zoals u dat wilt. Bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo of vermelding van uw website. Een limousine maar vooral een Chrysler limousine valt natuurlijk erg goed op tussen alle ‘gewone’ auto’s in het verkeer.

mcdonalds limoAu4ZIz3CIAAp8jR

Limousine huren zakelijk direct reserveren

Voor meer informatie over een limousine huren voor zakelijke gelegenheden kunt u contact opnemen met telefoonnummer: +31(0)20 – 752 26 23 of via e-mail info@limocompany.nl. U kunt hieronder ook een vrijblijvende offerte aanvragen in 4 stappen. Indien nodig sturen wij onze vertegenwoordiger op pad om uw gelegenheid met u te bespreken.

 

 

Google Reviews

Limo Company Nederland IconLimo Company Nederland

Conradweg 32 B, Haarlem

4,8 160 reviews

 • Avatar Ricardo Krul ★★★★★ een week geleden
  Super goede services. Ze leveren wat ze beloven. Super goede chauffeur die rustig bleef in lastige situaties. … More Echt een aanrader voor een examengala
 • Avatar Carola Fruin ★★★★★ een week geleden
  Hele mooie limo met alles er op en aan en een hele nette en vriendelijke chauffeur. Het ontbrak de meiden … More aan niets. Ze hebben ook echt mee gedacht, heel fijn. Aanrader!
 • Avatar Annechien ten Berge ★★★★★ een maand geleden
  Voor het 60 jarig huwelijk van onze ouders een limousine gehuurd om ze naar de locatie te laten rijden. … More Chauffeur heeft prachtige foto's gemaakt. Alles was keurig en netjes geregeld en op tijd. Echt een aanrader!!
 • Avatar Petra Clement ★★★★★ een jaar geleden
  Wat heeft onze moeder genoten op haar 80ste verjaardag. De limousine die voor kwam rijden maakte het … More extra feestelijk en compleet van een rondrit door haar geboorteplaats naar de feestlocatie. Ze heeft een fantastische verjaardag gehad. Er zijn mooie foto's gemaakt waar ze fijn op terug kan kijken. Super bedankt aan jullie en natuurlijk de fijne chauffeur.
 • Avatar Solange van den Heuvel ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wij hebben echt een geweldige ervaring gehad in de roze limo! De jarige was onwijs verrast en de chauffeur … More heeft onwijs zijn best gedaan zodat wij een onvergetelijke avond hebben gehad! Dit is een avond voor in de boeken en we gaan zeker hier nog eens huren, want de rest die niet mee kon, was mega jaloers! We loved it!
 • Avatar Linda Kok ★★★★★ een maand geleden
  Wij hadden afgelopen weekend een limousine gehuurd voor een vrijgezellenfeestje, het was echt helemaal … More top!! Complimenten aan de chauffeur hoe hij heeft gereden (er waren een aantal uitdagingen qua keren). Echt top!