Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Zakelijk Limo Huren

  1. Home
  2. Mogelijkheden
  3. Zakelijk Limo Huren
Limousine huren feestzalen

Heeft u een feestzaal of partycentrum en denkt meerdere limousine ritten af te nemen gedurende het jaar? Huur dan een limousine tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Bel ons en vraag naar een vertegenwoordiger die bij u langskomt om dit te bespreken.

Avwpw3eCAAIxS9cLimousine service

Limousine huren evenementenorganisaties

Heeft u een evenementenbureau, entertainmentbureau of organiseert u activiteiten voor kinderen, jongeren of ouderen? U denkt meerdere limousine ritten af te nemen gedurende het jaar? Huur dan een limousine tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Bel ons en vraag naar een vertegenwoordiger die bij u langskomt om dit te bespreken.

Limousine huren

Limousine huren media

Huur een limousine voor op een filmset. De limousines van Limo Company worden regelmatig ingezet voor televisieopnamen en zijn in het bijzonder geschikt als filmvoertuig vanwege hun exclusieve uitstraling. Zo hebben wij nu ook de Hummer limousine in onze wagenpark. Voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, evenement, tv-productie of productpresentatie kan de hummer limousine geheel naar uw wensen worden aangekleed. Onze limousines worden vanwege hun exclusieve uitstraling regelmatig ingezet voor televisieopnamen en zijn in het bijzonder geschikt als filmvoertuig.

sinterklaas

Limousine huren promotionele doeleinden

De limousines van Limo Company worden ook verhuurd voor promotionele doeleinden. De limousine kan geheel bestickerd worden zoals u dat wilt. Bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo of vermelding van uw website. Een limousine maar vooral een Chrysler limousine valt natuurlijk erg goed op tussen alle ‘gewone’ auto’s in het verkeer.

mcdonalds limoAu4ZIz3CIAAp8jR

Limousine huren zakelijk direct reserveren

Voor meer informatie over een limousine huren voor zakelijke gelegenheden kunt u contact opnemen met telefoonnummer: +31(0)20 – 752 26 23 of via e-mail info@limocompany.nl. U kunt hieronder ook een vrijblijvende offerte aanvragen in 4 stappen. Indien nodig sturen wij onze vertegenwoordiger op pad om uw gelegenheid met u te bespreken.