Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Limousine huren zakelijk

  1. Home
  2. Mogelijkheden
  3. Limousine huren zakelijk

Limousine huren zakelijk

De limousines van Limo Company worden ook verhuurd voor promotionele doeleinden. Huur een limousine voor op een filmset. De limousines van Limo Company worden regelmatig ingezet voor televisieopnamen en zijn in het bijzonder geschikt als filmvoertuig vanwege hun exclusieve uitstraling. Zo hebben wij nu ook de Hummer limousine in onze wagenpark. Voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, evenement, tv-productie of productpresentatie kan de hummer limousine geheel naar uw wensen worden aangekleed.

Bedrijfs logo op een limousine

Limousine huren zakelijk – De limousine kan geheel bestickerd worden zoals u dat wilt. Bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo of vermelding van uw website. Een limousine maar vooral een Chrysler limousine valt natuurlijk erg goed op tussen alle ‘gewone’ auto’s in het verkeer.

Filmopnamen

Onze limousines worden vanwege hun exclusieve uitstraling regelmatig ingezet voor televisieopnamen en zijn in het bijzonder geschikt als filmvoertuig. Voor life uitzendingen is in al onze voertuigen ook  digitaal TV aanwezig en op uw verzoek ook een snelle internetverbinding.

1379666_477772299003961_1191563271_n

Limousine huren zakelijk

Doe een “limousine huren offerte aanvraag“! Voor meer informatie over een limousine huren voor promotie gelegenheden kunt u contact opnemen met telefoonnummer: +31(0)20 – 752 26 23 of via e-mail info@limocompany.nl