Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Limousine huren verjaardag

  1. Home
  2. Mogelijkheden
  3. Limousine huren verjaardag

Limousine huren verjaardag

mcdonaldsHuur een limousine voor je verjaardag. Je wordt opgehaald en thuisgebracht in een heuse Lincoln Stretch Limousine of een dikke Hummer limousine van maar liefst 9 meter. Je kunt zelfs kiezen uit een roze limousine en een witte kleur of een 140 inch Chrysler limousine!! Leuke verjaardagsfeesten zijn niet alleen voorbehouden aan  kinderen. Ontdek hoe leuk het is om iets speciaals te doen met je verjaardag. Wij besteden speciale aandacht voor 30 jaar, 40 jaar, Abraham en Sarah 50 jaar, 60 jaar en 65 jaar. Alvast veel plezier!

McDonalds arrangementen

Limousine huren verjaardag – Limo Company heeft ook speciale McDonalds arrangementen. Vier je verjaardag bij McDonald’s. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes het te gekke verjaardagsfeestje bij McDonald’s vieren! Zoek een Mcdonalds restaurant uit, geef ons het adres en we zoeven ernaartoe om lekker Hamburgers en Franse Frietjes te eten, leuke spelletjes doen. Natuurlijk krijg je ook een cadeautje van McDonald’s. Gedurende ongeveer anderhalf uur ben jij het middelpunt op de leukste dag van het jaar.

mcdonalds-limo-300x199

Limousine huren verjaardag

Persoonlijke aandacht van ontvangst tot vertrek, daar staat Limo Company voor. Je wensen en behoeften staan centraal. Samen inspireren we elkaar en zorgen voor een onvergetelijk moment. Kortom: Limo Company gaat verder dan alleen een limousine verhuren. Dus laat u zich niet weerhouden om een limousine te huren voor uw verjaardag. Doe een “limousine huren offerte aanvraag“!

Wagenpark voor uw verjaardag

Bent u jarig en u wilt uw verjaardag op een gepaste manier vieren? dan bent u bij Limo Company op het juiste adres. carsWant volop in de aandacht staan in een heuse stretch limousine met een nette chauffeur kan alleen bij Limo Company. Sinds jaren vervoerd Limo Company verjaardagsfeestjes en evenementen met haar prachtige Limousines. Bij Limo Company heeft u keuze uit diverse limousines waaronder de roze limousine en een Hummer limousine. Van ons krijg je altijd gratis een fles champagne. Voor de kleintjes serveren we gratis kinderchampagne. Wilt u ook consumpties zelf meebrengen? Dat kan. Neem gerust uw eigen consumpties mee. Het gaat toch om de gezelligheid?