Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Limousine huren verjaardag

 1. Home
 2. Mogelijkheden
 3. Limousine huren verjaardag

Limousine huren verjaardag

mcdonaldsHuur een limousine voor je verjaardag. Je wordt opgehaald en thuisgebracht in een heuse Lincoln Stretch Limousine of een dikke Hummer limousine van maar liefst 9 meter. Je kunt zelfs kiezen uit een roze limousine en een witte kleur of een 140 inch Chrysler limousine!! Leuke verjaardagsfeesten zijn niet alleen voorbehouden aan  kinderen. Ontdek hoe leuk het is om iets speciaals te doen met je verjaardag. Wij besteden speciale aandacht voor 30 jaar, 40 jaar, Abraham en Sarah 50 jaar, 60 jaar en 65 jaar. Alvast veel plezier!

McDonalds arrangementen

Limousine huren verjaardag – Limo Company heeft ook speciale McDonalds arrangementen. Vier je verjaardag bij McDonald’s. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes het te gekke verjaardagsfeestje bij McDonald’s vieren! Zoek een Mcdonalds restaurant uit, geef ons het adres en we zoeven ernaartoe om lekker Hamburgers en Franse Frietjes te eten, leuke spelletjes doen. Natuurlijk krijg je ook een cadeautje van McDonald’s. Gedurende ongeveer anderhalf uur ben jij het middelpunt op de leukste dag van het jaar.

mcdonalds-limo-300x199

Limousine huren verjaardag

Persoonlijke aandacht van ontvangst tot vertrek, daar staat Limo Company voor. Je wensen en behoeften staan centraal. Samen inspireren we elkaar en zorgen voor een onvergetelijk moment. Kortom: Limo Company gaat verder dan alleen een limousine verhuren. Dus laat u zich niet weerhouden om een limousine te huren voor uw verjaardag. Doe een “limousine huren offerte aanvraag“!

Wagenpark voor uw verjaardag

Bent u jarig en u wilt uw verjaardag op een gepaste manier vieren? dan bent u bij Limo Company op het juiste adres. carsWant volop in de aandacht staan in een heuse stretch limousine met een nette chauffeur kan alleen bij Limo Company. Sinds jaren vervoerd Limo Company verjaardagsfeestjes en evenementen met haar prachtige Limousines. Bij Limo Company heeft u keuze uit diverse limousines waaronder de roze limousine en een Hummer limousine. Van ons krijg je altijd gratis een fles champagne. Voor de kleintjes serveren we gratis kinderchampagne. Wilt u ook consumpties zelf meebrengen? Dat kan. Neem gerust uw eigen consumpties mee. Het gaat toch om de gezelligheid?

 

 

 

Google Reviews

Limo Company Nederland IconLimo Company Nederland

Jan Evertsenstraat 155, Amsterdam

4,8 80 reviews

 • Avatar Marcel van Lieshout ★★★★★ in de afgelopen week
  We hebben veel plezier gehad in de disco limo met 6 kinderen. Feest. Dank je wel Emil voor het rijden … More
 • Avatar Antoinette Knevel ★★★★★ 2 weken geleden
  De komst en de rit met de Hummer naar Voorburg en verder op 30 april overtrof alle verwachtingen. Aangezien … More alleen mijn vrouw en ik van de Hummer wisten, was de verrassing enorm. De chauffeur verdient een geweldig compliment.
  Zo’n rit kan ik iedereen aanbevelen.
 • Avatar Rene Hogerhuis ★★★★★ 2 weken geleden
  Super bedrijf met schitterende Limo's. Alles super geregeld en uiteraard met top chauffeurs. Leuke … More gasten die je op een geweldige manier verwelkomen. Je avond begint of eindigt met een geweldige sfeer.
 • Avatar No Sur ★★★★★ een week geleden
  Top adres voor mijn limo , trouwen op stand,geweldige ervaring een aanrader.
 • Avatar Marjan Ham ★★★★★ een maand geleden
  9 april de limo hummer gehuurd voor onze zoon en zijn vrienden. Ze hadden een gala van school. Je was … More keurig op tijd. En super vriendelijk. De jongens hebben genoten in de limo van 13 meter lang. We zullen in het vervolg zeker bij jullie huren. Super bedankt voor de goede service ook (Dennis) is super vriendelijk. Jullie denken ook gewoon super mee.
 • Avatar Jan Faber ★★★★★ 9 maanden geleden
  LIMO COMPANY heeft een zeer positieve bijdrage geleverd aan de 18’de verjaardag van onze dochter.
  Ten
  … More eerste was de Hummer H2 werkelijk spectaculair en daarnaast hadden mijn dochter en haar vriendinnen een vakbekwame toffe chauffeur tot hun beschikking. Zij kwamen superenthousiast terug na de rondrit van 1 uur waarin ook fotosessie was opgenomen, heel benieuwd zijn wij naar de plaatjes, die volgen nog. Van A tot Z een aanrader !
  Groeten Jan & Caroline ( ouders )
  Nikki ( jarig jobje ) en haar vriendinnen