Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Limousine huren rondrit

  1. Home
  2. Mogelijkheden
  3. Limousine huren rondrit

Limousine huren rondrit

limousine-toeristische-ritLimousine huren voor een toeristische rondrit! Met groot genoegen willen wij u onze speciale City Tour presenteren, die geselecteerd is om te genieten van een originele en onvergetelijke tijd tijdens het ontdekken van Amsterdam en omgeving. Met bijvoorbeeld onze Hummer limousine is het ontdekken van Amsterdam een unieke beleving. Deze speciale tour bieden wij aan om u de gelegenheid te geven om te genieten van een algemeen beeld van de stad. Op deze manier kunt u op een makkelijke, comfortabele manier een bezoek brengen aan de belangrijkste bezienswaardigheden.

VIP Behandeling

Limousine huren rondrit – Onze chauffeur zal u oppikken en afzetten op elke willekeurige locatie in Amsterdam of 10987680_1398768053764869_4913555120843861611_nrechtstreeks bij uw accommodatie. Het enorme voordeel van deze tour bestaat uit het feit dat u kunt gaan en staan waar u wilt op een snelle en praktische manier in een comfortabele limousine met airco die vrije toegang heeft tot veel plaatsen. U krijgt de kans om uw eigen route samen te stellen of u te laten leiden door onze chauffeur. Verder bent vrij om te stoppen waar en wanneer uw wilt zodat u overal een bezoek kunt brengen. Bovendien, op verzoek, kan onze chauffeur u dingen aanbevelen. Hij kan u bijvoorbeeld plekken van de stad laten zien, waar u met een aangename tussenstop, een ijsje of van een speciale koffie kunt genieten.

Limousine huren rondrit

Stelt u zich voor, uw klanten komen naar Nederland en het enige wat zij zien is de luchthaven, het hotel en het kantoor. Om enige ontspanning te kunnen bieden verzorgen wij ook rondritten langs bekende toeristische plekken in Nederland, zoals Volendam, Marken, Zaanse Schans, Madurodam, Delft, Keukenhof en zo zijn er nog vele andere plekken die het verblijf aangenamer kunnen maken. Laat uw gasten wat meer zien van ons mooie land dan alleen het zakenleven. Onze chauffeurs begeleiden u graag bij deze rondritten met onze super stretch limousines zoals de Chrysler of de Hummer.