Onze klanten geven ons 4.8 sterren op Google reviews

Limousine huren diner

 1. Home
 2. Mogelijkheden
 3. Limousine huren diner

Verschillende locaties op 1 avond

Huur een limousine voor een diner of night-life arrangement.Haal het maximum uit je avond in alle luxe en stijl. Met het nightlife-arrangement worden u en uw vrienden opgehaald als echte vips met een Lincoln Stretch Limousine. De wagen, inclusief chauffeur, staat voor 7 uur ter uwer beschikking.

Limousine huren diner – Het is mogelijk om verschillende locaties op 1 avond aan te doen zonder dat u zich zorgen moet maken over parkeerplaatsen voor u en al uw vrienden, alcoholcontroles en parkieertarieven. Ook kunnen persoonlijke spullen en jassen in de limousine blijven zodat u ongestoord kan feesten. Op het einde van de avond brengt onze ervaren chauffeur u veilig thuis. Een avondje uit met een Chrysler limousine wordt bijvoorbeeld een onvergetelijke ervaring!

Limousine huren diner

Het huren van een limousine voor een diner kan de avond extra speciaal maken en verschillende voordelen bieden. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een limousine voor een diner:

Stijlvolle Aankomst:
Een limousine zorgt voor een stijlvolle en opvallende aankomst bij het restaurant. Het voegt een vleugje glamour toe aan de avond en creëert een gedenkwaardige ervaring.

Luxe en Comfort:
Limousines bieden een luxe en comfortabele reiservaring. Het stelt gasten in staat om te ontspannen en te genieten van de rit in een elegante omgeving.

Geen Zorgen over Vervoer:
Het huren van een limousine elimineert zorgen over vervoer. Gasten hoeven zich niet druk te maken over het vinden van parkeerplaatsen, rijden of het regelen van taxi’s. De chauffeur zorgt voor het vervoer.

Tijdens het Diner:
Als het diner gepaard gaat met het nuttigen van alcohol, biedt het gebruik van een limousine een veilige en verantwoorde manier van vervoer naar huis na het diner.

Ontspannen Sfeer:
De rit in een limousine draagt bij aan een ontspannen en feestelijke sfeer. Het creëert een positieve stemming en draagt bij aan de algemene ervaring van de avond.

Fotomomenten:
Limousines bieden vaak een luxe en goed verlicht interieur, waardoor het perfect is voor foto’s. Gasten kunnen gedenkwaardige momenten van de avond vastleggen.

Speciale Gelegenheid:
Het huren van een limousine maakt van het diner een speciale gelegenheid. Het voegt een gevoel van exclusiviteit toe aan de avond, waardoor het extra bijzonder wordt.

Groepsgelegenheid:
Limousines zijn vaak ruim en kunnen grotere groepen mensen herbergen. Dit maakt het mogelijk om samen met vrienden of familie te reizen en het diner als een groep te ervaren.

VIP-behandeling:
Gasten die aankomen in een limousine worden vaak behandeld als VIP’s. De chauffeur zorgt voor de deur en biedt een hoog niveau van klantenservice.

Tijdsbesparing:
Het gebruik van een limousine kan tijdbesparend zijn, vooral als er meerdere stops of activiteiten gepland zijn na het diner. Het elimineert de noodzaak van individuele reisarrangementen.

Bij het overwegen van het huren van een limousine voor een diner is het belangrijk om het budget en de specifieke behoeften van het gezelschap in overweging te nemen. Het doel is om de avond speciaal te maken en te zorgen voor een naadloze en aangename ervaring. Bij Limo Company huurt u een echte ‘stretch-limo’ met gekleurd glas. Mensen die de hele lange limousine zien, vragen zich af wie daar in zit. Een filmster? Een sportheld? Een andere beroemdheid? Lees meer bij “Huur een limousine als een celebrity“. Voor meer informatie over een limousine huren voor diner arrangement kunt u contact opnemen met de telefoonnummer van uw regio of via e-mail info@limocompany.nl

Google Reviews

Limo Company Nederland IconLimo Company Nederland

Conradweg 32 B, Haarlem

4,8 153 reviews

 • Avatar Solange van den Heuvel ★★★★★ een maand geleden
  Wij hebben echt een geweldige ervaring gehad in de roze limo! De jarige was onwijs verrast en de chauffeur … More heeft onwijs zijn best gedaan zodat wij een onvergetelijke avond hebben gehad! Dit is een avond voor in de boeken en we gaan zeker hier nog eens huren, want de rest die niet mee kon, was mega jaloers! We loved it!
 • Avatar Miranda Koning ★★★★ 9 maanden geleden
  Hele mooie 11 meter lange witte hummer zag er goed uit van binnen aardige chauffeur , klein minpuntje … More was het weddingpakket er werd op locatie nog ff snel een klein bloemstukje geplaatst aan de zijkant van de motorkap terwijl wij er al stonden ik had me voorgesteld dat hij ermee op de kap aan zou komen en dat het wat groter zou zijn verder super mooi
 • Avatar Petra Clement ★★★★★ een jaar geleden
  Wat heeft onze moeder genoten op haar 80ste verjaardag. De limousine die voor kwam rijden maakte het … More extra feestelijk en compleet van een rondrit door haar geboorteplaats naar de feestlocatie. Ze heeft een fantastische verjaardag gehad. Er zijn mooie foto's gemaakt waar ze fijn op terug kan kijken. Super bedankt aan jullie en natuurlijk de fijne chauffeur.
 • Avatar Ronald Nieberg ★★★★★ 5 maanden geleden
  Geweldig! Het contact was perfect. Duidelijk en flexibel. Dan is het toch even spannend wat te verwachten... … More
  We hadden een party hummer en de chauffeur was ook professioneel en flexibel. Hij reed door straten waar ik met de fiets nog tegen de muur zou rijden.
  Al met al een geweldige ervaring, gerealiseerd door de net zo geweldige medewerkers!
  Bedankt hiervoor
 • Avatar Tascha H ★★★★★ 2 maanden geleden
  Voor mijn zoontje zijn 10de verjaardag een Hummer besteld.Hij heeft super erg genoten.Chauffeur was heel … More vriendelijk, en goed met kinderen.Om nog stoere foto's te hebben, mocht mijn zoontje nog even op de motorkap zitten.Kortom, een onvergetelijk dag gehad.Snelle reactie,vriendelijk, duidelijke afspraken en was op tijd.Nog bedankt voor alles!
 • Avatar Stephanie Bennink ★★★★★ een jaar geleden
  De chauffeur arriveerde keurig op tijd. Mijn dochter en haar vriendinnen werden kindvriendelijk behandeld, … More ook zijn de foto’s leuk geworden ondanks de wind. Een top ervaring! Bedankt!