Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Limousine huren celebrity

  1. Home
  2. Mogelijkheden
  3. Limousine huren celebrity

Limousine huren celebrity

limousine-dames

Om het op een wereldse manier te zeggen: bij de Limo Company huurt u een echte ‘stretch-limo’ met gekleurd glas. Mensen die de hele lange limousine zien, vragen zich af wie daar in zit. Een filmster? Een sportheld? Een andere beroemdheid? Bij de Limo Company kunt u al vanaf 50 euro – zo’n limousine huren. Tegen een meerprijs is het zelfs mogelijk om een Hummer limousine te hurne. Voor een avond, voor een bijzonder uitstapje, een speciale gelegenheid, voor een moment om uzelf anders en boven het alledaagse uitgetild te voelen. Omringd door luxe, en voor de buitenwereld bijna onzichtbaar, kunt u zich laten vervoeren als een echte beroemdheid.

Een speciale gelegenheid

Limousine huren celebrity – Limo Company verhuurt een limousine al vanaf € 50,- . Voor een avond, voor een bijzonder uitstapje, een speciale gelegenheid, voor een moment om uzelf anders en boven het alledaagse uitgetild te voelen. Omringd door luxe, en voor de buitenwereld bijna onzichtbaar, kunt u zich laten vervoeren als een echte beroemdheid. Door het huren van een Chrysler limousine die een lengte heeft van 140 inch kun je het evenement een enorme boost geven.

Limousine huren celebrity

De limousines van Limo Company worden ook verhuurd voor promotionele doeleinden. Huur een limousine voor op een filmset. De limousines van Limo Company worden regelmatig ingezet voor televisieopnamen en zijn in het bijzonder geschikt als filmvoertuig vanwege hun exclusieve uitstraling. Lees meer bij “Huur een limousine voor filmopnamen“.

Limousine huren offerte aanvraagroze-limousine-300x225

Dus laat u zich niet weerhouden om een limousine te huren voor zowel uw prive als zakelijke gelegenheid. Doe een “limousine huren offerte aanvraag“! Voor meer informatie over een limousine huren voor celebrity gelegenheden kunt u contact opnemen via e-mail info@limocompany.nl