Onze klanten geven ons 4.8 sterren op Google reviews

Limousine huren celebrity

 1. Home
 2. Mogelijkheden
 3. Limousine huren celebrity

Limousine huren celebrity

Om het op een wereldse manier te zeggen: bij de Limo Company huurt u een echte ‘stretch-limo’ met gekleurd glas. Mensen die de hele lange limousine zien, vragen zich af wie daar in zit. Een filmster? Een sportheld? Een andere beroemdheid? Bij de Limo Company kunt u al vanaf 50 euro – zo’n limousine huren. Tegen een meerprijs is het zelfs mogelijk om een Hummer limousine te hurne. Voor een avond, voor een bijzonder uitstapje, een speciale gelegenheid, voor een moment om uzelf anders en boven het alledaagse uitgetild te voelen. Omringd door luxe, en voor de buitenwereld bijna onzichtbaar, kunt u zich laten vervoeren als een echte beroemdheid.

Een speciale gelegenheid

Limousine huren celebrity – Limo Company verhuurt een limousine al vanaf € 100,- . Voor een avond, voor een bijzonder uitstapje, een speciale gelegenheid, voor een moment om uzelf anders en boven het alledaagse uitgetild te voelen. Omringd door luxe, en voor de buitenwereld bijna onzichtbaar, kunt u zich laten vervoeren als een echte beroemdheid. Door het huren van een Chrysler limousine die een lengte heeft van 140 inch kun je het evenement een enorme boost geven.

Het huren van een limousine voor een celebrity kan een algehele positieve ervaring bieden en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en verwachtingen van de beroemdheid. Hier zijn enkele overwegingen en voordelen:

Privé en Veilig Vervoer:
Een limousine biedt privévervoer, waardoor de beroemdheid zich veilig en afgeschermd kan voelen van nieuwsgierige blikken en paparazzi. Het is een comfortabele en beveiligde manier van reizen.

Comfort en Luxe:
Limousines zijn ontworpen voor comfort en luxe. Ze bieden ruime interieurs, hoogwaardige voorzieningen en een ontspannen omgeving, wat essentieel kan zijn voor een beroemdheid die gewend is aan een bepaalde levensstijl.

VIP-behandeling:
Beroemdheden kunnen genieten van een VIP-behandeling bij het huren van een limousine. Professionele chauffeurs zorgen voor deur-tot-deur service en zorgen voor een hoog niveau van klantenservice.

Aanpasbare Voorzieningen:
Limousineverhuurbedrijven bieden vaak aanpasbare voorzieningen. Dit kan variëren van specifieke drankjes en snacks tot entertainmentopties zoals muzieksystemen en multimedia-apparatuur.

Stijlvolle Aankomst:
Het gebruik van een limousine zorgt voor een stijlvolle en opvallende aankomst bij evenementen, premières, of andere speciale gelegenheden. Het draagt bij aan de totale uitstraling van de beroemdheid.

Fotomomenten:
Limousines bieden vaak een elegante achtergrond voor foto’s. Dit kan handig zijn voor het vastleggen van gedenkwaardige momenten tijdens evenementen of op de rode loper.

Gemak bij Evenementen:
Het huren van een limousine biedt gemak bij evenementen. De chauffeur kan de beroemdheid direct bij de ingang afzetten, wat handig is bij grote bijeenkomsten.

Flexibiliteit en Planning:
Limousineverhuurbedrijven kunnen de reisroute aanpassen aan de planning van de beroemdheid. Ze kunnen op verzoek extra stops maken en flexibel omgaan met last-minute wijzigingen.

Op maat gemaakte Ervaring:
Limousines kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van de beroemdheid. Dit kan variëren van de keuze van de limousine zelf tot de details van de inrichting en voorzieningen.

Exclusiviteit:
Het gebruik van een limousine voegt een extra laag van exclusiviteit toe aan het vervoer. Dit kan bijdragen aan het creëren van een gedenkwaardige en positieve ervaring.

Laat u zich niet weerhouden om een limousine te huren voor zowel uw prive als zakelijke gelegenheid. Doe een “limousine huren offerte aanvraag“! Voor meer informatie over een limousine huren voor celebrity gelegenheden kunt u contact opnemen via e-mail info@limocompany.nl

Google Reviews

Limo Company Nederland IconLimo Company Nederland

Conradweg 32 B, Haarlem

4,8 153 reviews

 • Avatar Solange van den Heuvel ★★★★★ een maand geleden
  Wij hebben echt een geweldige ervaring gehad in de roze limo! De jarige was onwijs verrast en de chauffeur … More heeft onwijs zijn best gedaan zodat wij een onvergetelijke avond hebben gehad! Dit is een avond voor in de boeken en we gaan zeker hier nog eens huren, want de rest die niet mee kon, was mega jaloers! We loved it!
 • Avatar Miranda Koning ★★★★ 9 maanden geleden
  Hele mooie 11 meter lange witte hummer zag er goed uit van binnen aardige chauffeur , klein minpuntje … More was het weddingpakket er werd op locatie nog ff snel een klein bloemstukje geplaatst aan de zijkant van de motorkap terwijl wij er al stonden ik had me voorgesteld dat hij ermee op de kap aan zou komen en dat het wat groter zou zijn verder super mooi
 • Avatar Petra Clement ★★★★★ een jaar geleden
  Wat heeft onze moeder genoten op haar 80ste verjaardag. De limousine die voor kwam rijden maakte het … More extra feestelijk en compleet van een rondrit door haar geboorteplaats naar de feestlocatie. Ze heeft een fantastische verjaardag gehad. Er zijn mooie foto's gemaakt waar ze fijn op terug kan kijken. Super bedankt aan jullie en natuurlijk de fijne chauffeur.
 • Avatar Ronald Nieberg ★★★★★ 5 maanden geleden
  Geweldig! Het contact was perfect. Duidelijk en flexibel. Dan is het toch even spannend wat te verwachten... … More
  We hadden een party hummer en de chauffeur was ook professioneel en flexibel. Hij reed door straten waar ik met de fiets nog tegen de muur zou rijden.
  Al met al een geweldige ervaring, gerealiseerd door de net zo geweldige medewerkers!
  Bedankt hiervoor
 • Avatar Tascha H ★★★★★ 2 maanden geleden
  Voor mijn zoontje zijn 10de verjaardag een Hummer besteld.Hij heeft super erg genoten.Chauffeur was heel … More vriendelijk, en goed met kinderen.Om nog stoere foto's te hebben, mocht mijn zoontje nog even op de motorkap zitten.Kortom, een onvergetelijk dag gehad.Snelle reactie,vriendelijk, duidelijke afspraken en was op tijd.Nog bedankt voor alles!
 • Avatar Stephanie Bennink ★★★★★ een jaar geleden
  De chauffeur arriveerde keurig op tijd. Mijn dochter en haar vriendinnen werden kindvriendelijk behandeld, … More ook zijn de foto’s leuk geworden ondanks de wind. Een top ervaring! Bedankt!