Onze klanten geven ons 4.8 sterren op Google reviews

Limousine huren celebrity

 1. Home
 2. Mogelijkheden
 3. Limousine huren celebrity

Limousine huren celebrity

Om het op een wereldse manier te zeggen: bij de Limo Company huurt u een echte ‘stretch-limo’ met gekleurd glas. Mensen die de hele lange limousine zien, vragen zich af wie daar in zit. Een filmster? Een sportheld? Een andere beroemdheid? Bij de Limo Company kunt u al vanaf 50 euro – zo’n limousine huren. Tegen een meerprijs is het zelfs mogelijk om een Hummer limousine te hurne. Voor een avond, voor een bijzonder uitstapje, een speciale gelegenheid, voor een moment om uzelf anders en boven het alledaagse uitgetild te voelen. Omringd door luxe, en voor de buitenwereld bijna onzichtbaar, kunt u zich laten vervoeren als een echte beroemdheid.

Een speciale gelegenheid

Limousine huren celebrity – Limo Company verhuurt een limousine al vanaf € 100,- . Voor een avond, voor een bijzonder uitstapje, een speciale gelegenheid, voor een moment om uzelf anders en boven het alledaagse uitgetild te voelen. Omringd door luxe, en voor de buitenwereld bijna onzichtbaar, kunt u zich laten vervoeren als een echte beroemdheid. Door het huren van een Chrysler limousine die een lengte heeft van 140 inch kun je het evenement een enorme boost geven.

Het huren van een limousine voor een celebrity kan een algehele positieve ervaring bieden en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en verwachtingen van de beroemdheid. Hier zijn enkele overwegingen en voordelen:

Privé en Veilig Vervoer:
Een limousine biedt privévervoer, waardoor de beroemdheid zich veilig en afgeschermd kan voelen van nieuwsgierige blikken en paparazzi. Het is een comfortabele en beveiligde manier van reizen.

Comfort en Luxe:
Limousines zijn ontworpen voor comfort en luxe. Ze bieden ruime interieurs, hoogwaardige voorzieningen en een ontspannen omgeving, wat essentieel kan zijn voor een beroemdheid die gewend is aan een bepaalde levensstijl.

VIP-behandeling:
Beroemdheden kunnen genieten van een VIP-behandeling bij het huren van een limousine. Professionele chauffeurs zorgen voor deur-tot-deur service en zorgen voor een hoog niveau van klantenservice.

Aanpasbare Voorzieningen:
Limousineverhuurbedrijven bieden vaak aanpasbare voorzieningen. Dit kan variëren van specifieke drankjes en snacks tot entertainmentopties zoals muzieksystemen en multimedia-apparatuur.

Stijlvolle Aankomst:
Het gebruik van een limousine zorgt voor een stijlvolle en opvallende aankomst bij evenementen, premières, of andere speciale gelegenheden. Het draagt bij aan de totale uitstraling van de beroemdheid.

Fotomomenten:
Limousines bieden vaak een elegante achtergrond voor foto’s. Dit kan handig zijn voor het vastleggen van gedenkwaardige momenten tijdens evenementen of op de rode loper.

Gemak bij Evenementen:
Het huren van een limousine biedt gemak bij evenementen. De chauffeur kan de beroemdheid direct bij de ingang afzetten, wat handig is bij grote bijeenkomsten.

Flexibiliteit en Planning:
Limousineverhuurbedrijven kunnen de reisroute aanpassen aan de planning van de beroemdheid. Ze kunnen op verzoek extra stops maken en flexibel omgaan met last-minute wijzigingen.

Op maat gemaakte Ervaring:
Limousines kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van de beroemdheid. Dit kan variëren van de keuze van de limousine zelf tot de details van de inrichting en voorzieningen.

Exclusiviteit:
Het gebruik van een limousine voegt een extra laag van exclusiviteit toe aan het vervoer. Dit kan bijdragen aan het creëren van een gedenkwaardige en positieve ervaring.

Laat u zich niet weerhouden om een limousine te huren voor zowel uw prive als zakelijke gelegenheid. Doe een “limousine huren offerte aanvraag“! Voor meer informatie over een limousine huren voor celebrity gelegenheden kunt u contact opnemen via e-mail info@limocompany.nl

Google Reviews

Limo Company Nederland IconLimo Company Nederland

Conradweg 32 B, Haarlem

4,8 169 reviews

 • Avatar Stefan Mutsaers ★★★★★ een maand geleden
  De chauffeur van de limousine was super netjes optijd. En was super lief en mee denkend.
  In de smalle
  … More straat met scherpe bochten heeft hij toch gehaald.
  Echt een super topper.
  Deze mooie lange Hummer maakte onze bruiloft helemaal compleet.
 • Avatar Yvonne van Zijl ★★★★★ een week geleden
  Het was een super ervaring. Het is allemaal zo goed verlopen. Heel goed naar onze wensen geluisterd. … More Voor herhaling vatbaar. Je hoeft niet verder te zoeken.
  LIMO COMPANY
 • Avatar David de Jong ★★★★★ een maand geleden
  Top feest op wielen! Hummer limo voor kinderfeestje was fantastisch!
  Op zoek naar een onvergetelijke
  … More ervaring voor je kind's feestje? Kijk dan niet verder! We huurden recent een grote Hummer limo voor het feestje onze kids. Wat een succes!
  De chauffeur was perfect op tijd en supervriendelijk. De kinderen voelden zich meteen VIP's toen ze de glimmende Hummer zagen voorrijden. De binnenkant was net zo indrukwekkend, met genoeg ruimte voor alle kinderen om te dansen en te spelen.
  Het hoogtepunt was natuurlijk de "kinderchampagne" (sprankelende druivensap wel te verstaan) die klaarstond. De kinderen hebben zich de hele rit enorm vermaakt. Het was fantastisch om ze zo te zien genieten!
  Zeker een aanrader voor ouders die hun kind en zijn of haar vriendjes een onvergetelijke dag willen bezorgen.
 • Avatar Aad Van Den Bulk ★★★★★ 3 weken geleden
  Top bedrijf aardige chauffeur netjes op tijd op de locatie.
  Mijn dochter en haar vriendinnen hebben
  … More er heel erg van genoten!!!
 • Avatar johan van der sluis ★★★★★ 3 weken geleden
  er kwam een super nette en aardige chauffeur voor de deur was ook geduldig geweldig om te zien heeft … More de limo vakkundig rond gereden over een mooie route door Leiden om uiteindelijk naar onze bestemming te komen erg fijne ervaring!!
 • Avatar Linda Kok ★★★★★ 2 maanden geleden
  Wij hadden afgelopen weekend een limousine gehuurd voor een vrijgezellenfeestje, het was echt helemaal … More top!! Complimenten aan de chauffeur hoe hij heeft gereden (er waren een aantal uitdagingen qua keren). Echt top!