Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Limousine huren voor diner tour

  1. Home
  2. Mogelijkheden
  3. Limousine huren voor diner tour

Limousine huren voor diner tour

  1. Home
  2. Mogelijkheden
  3. Limousine huren voor diner tour
Limousine huren diner

Huur een limousine voor een diner of night-life arrangement.Haal het maximum uit je avond in alle luxe en stijl. Met het nightlife-arrangement worden u en uw vrienden opgehaald als echte vips met een Lincoln Stretch Limousine. De wagen, inclusief chauffeur, staat ter uwer beschikking.

champagnelimousine-tv

Verschillende locaties op 1 avond

Limousine huren diner – Het is mogelijk om verschillende locaties op 1 avond aan te doen zonder dat u zich zorgen moet maken over parkeerplaatsen voor u en al uw vrienden, alcoholcontroles en parkieertarieven. Ook kunnen persoonlijke spullen en jassen in de limousine blijven zodat u ongestoord kan feesten. Op het einde van de avond brengt onze ervaren chauffeur u veilig thuis. De locaties kiest u zelf uit. Wij verzorgen het limousinevervoer. Een avondje uit met een Chrysler limousine wordt bijvoorbeeld een onvergetelijke ervaring!

limousine-theatrelimousine-toeristische-rit

Limousine huren diner

Huur een limousine of huur een Hummer als een celebrity! Bij Limo Company huurt u een echte ‘stretch-limo’ met gekleurd glas. Mensen die de hele lange limousine zien, vragen zich af wie daar in zit. Een filmster? Een sportheld? Een andere beroemdheid? Lees meer bij “Huur een limousine als een celebrity“. Voor meer informatie over een limousine huren voor diner arrangement kunt u contact opnemen met telefoonnummer: +31(0)20 – 752 26 23 of via e-mailinfo@limocompany.nl. Weet u het inmiddels al en u wilt direct reserveren? Hieronder kunt u eenvoudig in 4 stappen uw limo direct reserveren.

chrysler limousine interieur limo companylimousine huren trouwauto