Onze klanten geven ons 4.8 sterren op Google reviews

Lincoln Limousine Huren


Lincoln Limousine Huren

1890458_1398771973764477_8796026445896377536_oDe Lincoln Town Car is een lange luxe-sedan van Lincoln die sinds 1981 door Ford Motor Company geproduceerd wordt. De naam Town Car verwijst naar een autotype uit de jaren 1920 dat vooraan open en achteraan gesloten was. Het model is het vlaggenschip van Lincoln en is bekend om zijn ruime binnen- en buitenafmetingen. De Town Car is ook één van de bestverkochte, één van de veiligste, de langste en de duurste Amerikaanse luxewagens in de Verenigde Staten.

Lincoln Towncar Limousine

Lincoln Limousine Huren – Ook is het aldaar de meest als limousine en gechauffeerde auto gebruikte wagen. De Lincoln limousine is het model wat als meeste als limousine gebouwd is. Deze prachtige limousines zijn standaard voorzien van luchtvering waardoor u bijna niet doorheeft dat u rijdt.
Wij beschikken over nieuwe modellen Lincoln limousines welke garant staan voor een onvergetelijke ervaring.

Lincoln limousine Huren:
– Luxe lederen bekleding
– Luxe Champagne bar
– Airco
– 2 LCD TV’s
– Radio/CD/DVD player
– Intercom
– Romantische verlichting
– Getinte ruiten
– Gekleurde sterrenhemel
– Chromen velgen

Lincoln limousine Huren

Luxe Lincoln Towncar limousine

Geniet van de vorstelijke ruimte die plaats biedt aan 8 passagiers. Voorzien van lederen bekleding, neon en halogeen sfeerverlichting, sterrenhemel, flatscreen TV, CD en DVD, airco en electrisch privacy-scherm. Uiteraard beschikken al onze limousines over een flesje champagne.

Lincoln Limousine Huren

Onze limousine werd speciaal voor u geïmporteerd uit de Verenigde Staten. De Lincoln Towncar 120ft stretch limousine van Executive is één van de meest luxueuze uitvoeringen, deze bijna 9 meter lange limousine zal dan ook niet onopgemerkt voorbijrijden! Met alle denkbare luxe aan boord kan u met maximaal 8 personen comfortabel wegzakken.

[tsfacebookgallery id=5]