Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Limousine service

 

Limousine service988939_1400212100287131_2997512240443835006_n

Limo Company is uw provider van luxe transfers: trouwfeesten, concertbezoeken, luxe diners, voetbalwedstrijden, beurzen, jubilarissen, feesten, casinobezoeken, verjaardagen, discotheken, luchthavenvervoer…, je kan het zo gek niet bedenken, of wij vervoeren je in stijl!

Limousine service in heel Nederland

De exclusieve limousines van de Limo Company zijn voornamelijk in de Randstad. Vanuit onze standplaats in de Randstad opereren wij binnen heel Nederland met onze limousine service. Dit komt met name doordat we tegen zeer concurrerende tarieven werken. Informeer naar onze prijzen!!

Verenigde Staten
Onze limousine werd speciaal voor u geïmporteerd uit de Verenigde Staten. De stretch limousines van executive is één van de meest luxueuze uitvoeringen, deze bijna 9 meter lange limousine zal dan ook niet onopgemerkt voorbijrijden! Met alle denkbare luxe aan boord kan u met maximaal 8 personen comfortabel wegzakken.

Tarieven
Limousine service – Op deze website vindt u alle nodige info om onze stretch limousines te huren. U kunt geheel vrijblijvend een vraag/reserveringsverzoek doen. Wij zorgen dat u binnen de 24u antwoord krijgt op u vraag of reservering. Vul het offerteformulier in of stuur een mail naar info@limocompany.nl.

Maak uw avond compleet
Naar het concert van uw favoriete artiest, uw favoriete club of bar, of (met kerst) lekker uit eten zonder zorgen te hoeven maken over parkeren of wie er rijdt ?? Maak uw avond compleet, maak gebruik van onze professionele limousine service en laat u en uw gezelschap vervoeren in één van onze mooie 8 persoon limousines met chauffeur én champagne, klik op ‘offerte-aanvragen‘ en vraag vrijblijvend een prijsopgave aan!

Limousineservice
U wilt een limousine huren voor een bijzondere gelegenheid? Limo Company is dé limousine-specialist van Nederland. Een limousine huren om in stijl naar een feest of diner te gaan of om een zakenrelatie te imponeren? Of droomt u van een limousine als trouwauto? Wij bieden u voor elke gelegenheid (bijvoorbeeld een avondje stappen, gala, diner of concert) vervoer in stijl tegen zeer scherpe prijzen.

De laagste prijs garantie
Limo Company maakt gebruik van de meest exclusieve modellen Limousines. Wij streven altijd naar een zo gunstig mogelijke prijs voor onze klanten met onze limousine service. De super stretch chrysler limousines en de prachtige witte Hummer Stretch limousine proberen wij zelfs met de laagste prijs garantie te verhuren!