Onze klanten geven ons 4.8 sterren op Google reviews

Limousine service

Limo Company is uw provider van luxe transfers: trouwfeesten, concertbezoeken, luxe diners, voetbalwedstrijden, beurzen, jubilarissen, feesten, casinobezoeken, verjaardagen, discotheken, luchthavenvervoer…, je kan het zo gek niet bedenken, of wij vervoeren je in stijl!

Limousine service in heel Nederland
De exclusieve limousines van de Limo Company zijn voornamelijk in de Randstad. Vanuit onze standplaats in de Randstad opereren wij binnen heel Nederland met onze limousine service. Dit komt met name doordat we tegen zeer concurrerende tarieven werken. Informeer naar onze prijzen!!

Verenigde Staten
Onze limousine werd speciaal voor u geïmporteerd uit de Verenigde Staten. De stretch limousines van executive is één van de meest luxueuze uitvoeringen, deze bijna 9 meter lange limousine zal dan ook niet onopgemerkt voorbijrijden! Met alle denkbare luxe aan boord kan u met maximaal 8 personen comfortabel wegzakken.

Tarieven
Limousine service – Op deze website vindt u alle nodige info om onze stretch limousines te huren. U kunt geheel vrijblijvend een vraag/reserveringsverzoek doen. Wij zorgen dat u binnen de 24u antwoord krijgt op u vraag of reservering. Vul onderstaand offerteformulier in of stuur een mail naar info@limocompany.nl.

Maak uw avond compleet
Naar het concert van uw favoriete artiest, uw favoriete club of bar, of (met kerst) lekker uit eten zonder zorgen te hoeven maken over parkeren of wie er rijdt ?? Maak uw avond compleet, maak gebruik van onze professionele limousine service en laat u en uw gezelschap vervoeren in één van onze mooie 8 persoon limousines met chauffeur én champagne, klik op ‘offerte-aanvragen‘ en vraag vrijblijvend een prijsopgave aan!

Limousineservice
U wilt een limousine huren voor een bijzondere gelegenheid? Limo Company is dé limousine-specialist van Nederland. Een limousine huren om in stijl naar een feest of diner te gaan of om een zakenrelatie te imponeren? Of droomt u van een limousine als trouwauto? Wij bieden u voor elke gelegenheid (bijvoorbeeld een avondje stappen, gala, diner of concert) vervoer in stijl tegen zeer scherpe prijzen.

De laagste prijs garantie
Limo Company maakt gebruik van de meest exclusieve modellen Limousines. Wij streven altijd naar een zo gunstig mogelijke prijs voor onze klanten met onze limousine service. De super stretch chrysler limousines en de prachtige witte Hummer Stretch limousine proberen wij zelfs met de laagste prijs garantie te verhuren!

Het gebruik van een limousineservice bij Limo Company biedt verschillende voordelen die bijdragen aan een comfortabele, stijlvolle en vaak onvergetelijke ervaring. Hier zijn enkele van de voordelen van het inhuren van een limo bij Limo Company:

Stijlvolle Aankomst:
Een limousine biedt een stijlvolle en opvallende aankomst, waardoor de passagiers zich bijzonder voelen.

Comfort en Luxe:
Onze limousines zijn ontworpen voor comfort en luxe, met ruime en goed uitgeruste interieurs.

Aanpasbare Ritten:
Onze Limoservice biedt aanpasbare ritten, waardoor passagiers hun eigen route kunnen kiezen en specifieke bestemmingen kunnen bezoeken.

Professionele Chauffeurs:
Onze chauffeurs zijn doorgaans goed opgeleide chauffeurs met professionele houding, wat bijdraagt aan een veilige en plezierige reis.

Veiligheid en Betrouwbaarheid:
Ons bedrijf legt legt de nadruk op veiligheid en betrouwbaarheid, met goed onderhouden voertuigen en ervaren chauffeurs.

Geen zorgen over vervoer:
Het huren van een limousine bij de Limo Company elimineert zorgen over vervoer, inclusief parkeerproblemen, routeplanning en andere logistieke overwegingen.

Privacy en ontspanning:
Onze limousines bieden een privéruimte waar passagiers kunnen ontspannen zonder gestoord te worden, ideaal voor zakelijke besprekingen of ontspanning.

Fotomomenten:
Limousines bieden een elegante achtergrond voor foto’s, waardoor de rit een gedenkwaardige ervaring wordt.

Speciale Gelegenheden:
Onze limousines zijn perfect voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, jubilea, verjaardagen en andere vieringen.

VIP-behandeling:
Het gebruik van een limousine bij Limo Company geeft een VIP-gevoel, met chauffeurs die een hoog niveau van klantenservice bieden.

Entertainmentopties:
Sommige van onze limousines zijn uitgerust met entertainmentopties zoals muzieksystemen, tv-schermen en drankjes, waardoor de reis aangenaam wordt.

Tijdsbesparing:
Het gebruik van een limousine bij de Limo Company is tijdbesparend, vooral als passagiers meerdere locaties willen bezoeken. De chauffeur zorgt voor de logistiek.

Groepsgelegenheid:
Door ons grote wagenpark zijn we in staat om grotere groepen te vervoeren, waardoor het ideaal is voor groepsreizen.

Comfortabel werken onderweg:
Voor zakelijke reizigers zorgen we voor limousines met een comfortabele omgeving om onderweg te werken.