Onze klanten geven ons 4.8 sterren op Google reviews

Limousine

  1. Home
  2. Limousine

Luxueuze Lincoln Town Car

Onze luxueuze limousine werd speciaal voor u geïmporteerd uit de Verenigde Staten. De Lincoln Towncar 120ft stretch limousine van Executive is één van de meest luxueuze uitvoeringen, deze bijna 9 meter lange limousine zal dan ook niet onopgemerkt voorbij rijden! Met alle denkbare luxe aan boord kunt u met maximaal 8 personen comfortabel wegzakken in stijl.

 

[sws_divider_basic]

IMG_5948Het ideale uitje voor max. 8 personen 

Geniet van de vorstelijke ruimte in de Lincoln Town Car limousine die plaats biedt aan 8 passagiers. De Lincoln Town Car is voorzien van lederen bekleding, neon en halogeen sfeerverlichting, sterrenhemel, flatscreen TV, CD en DVD, airco en een elektrisch privacy-scherm. En uiteraard beschikken al onze Lincoln Town Car limousines over een flesje champagne.

[sws_divider_basic]

IMG_6589Hoe meer uren hoe goedkoper

Limo Company maakt het mogelijk om limousines te huren voor zeer scherpe tarieven vergeleken met haar concurrenten. Zo betaalt u na het 5e uur nog maar € 50,-. Goedkoper zult u nergens een limousine kunnen huren. Daarnaast krijgt u als u een limousine bij ons huurt ook nog eens een GRATIS fles champagne van ons cadeau!

[sws_divider_basic]

IMG_5945Standplaatsen door heel Nederland 

De exclusieve limousines van de Limo Company rijden voornamelijk in de Randstad. Vanuit onze standplaats in de Randstad opereren wij door heel Nederland met onze limousine service. Dit komt met name doordat we tegen zeer concurrerende tarieven werken. Iedereen kan bij ons een Limousine huren of u nou woont in Amsterdam of in Rotterdam.

[sws_divider_basic]

De kosten voor het huren van een limousine

Limo Company is actief door heel Nederland. Zo kan je een limousine huren in Amsterdam, Haarlem of een limousine huren in Rotterdam. Onze prioriteit is kwaliteit garanderen bij onze limousine verhuur tegen betaalbare tarieven.

  • Moderne limousine, circa 9 meter!
  • Laagste prijs garantie in heel Nederland
  • Inclusief BTW en brandstof!
  • Inclusief een flesje private label champagne!
  • Geen aan- en afrijkosten garage!

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met ons op of mail naar info@limocompany.nl.

Limousine huren

Neem een kijkje in ons gastenboek 

Heeft u opmerkingen of suggesties? Laat dan snel een bericht achter in ons gastenboek! Wij stellen een reactie of opmerking altijd op prijs.