Onze klanten geven ons 4.8 sterren op Google reviews

Limousine huren

Limousine Verhuur

Limousine huren doe je bij Limocompany.nl! Het bedrijf die al jaren  gespecialiseerd is in het verhuren van limousines. Hieronder staat beschreven wat een limousine huren bij de Limocompany zo aantrekkelijk  maakt. Bij Limo Company kun je exclusieve limousines huren van circa 12 meter  lang of korter. De limousines zijn uitgerust met een chique bar en glazen,  sterrenhemel en soepel  leer waar u geheel tot rust komt. Limo Company maakt het mogelijk om limousines te huren voor zeer  scherpe tarieven vergeleken met haar concurrenten. Zo kun je een  limousine huren vanaf € 100 vanaf het 5e uur inclusief alle kosten en een fles champagne.

Een limousine huren, een adembenemende ervaring!

Limocompany maakt het huren van een limousine zeer eenvoudig door haar  slimme aanpak van de offerteformulier. Indien u een limousine wilt huren  krijgt u op werkdagen binnen 24 uur antwoord op uw vrijblijvende  offerteaanvraag. Uiteraard kunt u ons ook bellen om een limousine huren. Het is bij de Limocompany zelfs mogelijk om een last-minute limousine te huren. In dit geval kunt u dit het beste telefonisch afstemmen met de betreffende medewerker. Uiteraard hoort bij een chique limousine ook een in stijl geklede chauffeur.  Limousine huren wordt hierdoor een adembenemende ervaring. Een nieuwkomer in onze wagenpark is de Chrysler limousine. Vraag hiernaar.

Het huren van een limousine voor een vrijgezellenfeest is een leuke toevoeging vanwege de luxe en stijl. Een limousine straalt luxe en stijl uit. Het huren van een limousine voegt een vleugje glamour toe aan het vrijgezellenfeest en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Onze limousines bieden een comfortabele manier van reizen. Dit is vooral handig als de groep van plan is om meerdere locaties te bezoeken tijdens het vrijgezellenfeest. Iedereen kan samen genieten van het feest en de rit. De limos zijn vaak uitgerust met entertainmentopties, zoals muziekinstallaties, verlichting en soms zelfs minibars. Hierdoor kan het feest al beginnen terwijl je onderweg bent van de ene locatie naar de andere. Het huren van een limousine biedt ook veel mogelijkheden voor leuke en stijlvolle foto’s. Het is een kans om speciale momenten van het vrijgezellenfeest vast te leggen. Voor de bruid of bruidegom in spe en de hele groep geeft het reizen in een limousine een VIP-gevoel. Het draagt bij aan de feestvreugde en maakt de dag extra speciaal. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van vervoer of wie de aangewezen bestuurder zal zijn. Een professionele chauffeur staat tot je beschikking, zodat iedereen veilig van locatie naar locatie kan worden gebracht. Vergeet echter niet om vooraf de beschikbare voorzieningen en arrangementen met ons te bespreken om ervoor te zorgen dat de ervaring precies past bij de verwachtingen van het vrijgezellenfeest.

Limo huren met een chauffeur in stijl!

Limocompany doet een schepje bovenop de limousine service door alle eigen consumpties  geheel toe te staan. Hierdoor wordt een limo huren nog leuker omdat  u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Limocompany verhuurt haar limousines inclusief een goed opgeleide chauffeur geheel in stijl gekleed. Limousine huren staat dus gelijk  aan Limocompany. So be a star for a day!