Onze klanten geven ons 4.8 sterren op Google reviews

Limousine Amsterdam

  1. Home
  2. Uncategorized
  3. Limousine Amsterdam

limousine-huren-trouwautoLimousine Amsterdam – Wil jij een ster zijn voor een dag? Dan ben je aan het juiste adres bij limocompany. Wil je genieten in een Hummer Limo of een Lincoln of tog in een Maserati? Bij Limocompany zijn de prijzen laag en de kwaliteiten hoog. De prijzen beginnen al vanag 90 euro per uur. Je kan een limousine huren voor een bruiloft of een gala of zelfs voor een verjaardagsfeestje. Bij limocompany heb je een goed gestylde chauffeur en een mooie en schone Limousine Amsterdam. Offertes aanvragen is heel makkelijk en er word altijd binnen 24 uur beantwoord. De limousine staat altijd op gewensde tijd voor de deur en brengt u op tijd naar u bestemming. Tijdens de reis kan je gebruik maken van de bar en de beeldscherm.

We hebben altijd verschillende muziek maar u mag ook u eigen muziek meenemen op cd of usb. Limocompany is een van de best bevonden bedrijfen van Nederland en is altijd op betrouwbare wijze te betalen. Je kan een van de Limousines ook gebruiken voor reclame voor u bedrijf. Bijvoorbeeld met een sticker van u bedrijf rondreizen door heel Amsterdam. Naast onze Limousine Amsterdam kunt u ook een Maserati huren of een Cadillac. Ook die zijn vanaf 90 euro en kan je gebruik maken van de kwaliteiten die je ook vind in onze limousines.

Ook doet Limocompany aan Kinderpartijtjes en diverse feestjes zoals schoolfeesten. De prijzen zijn altijd betaalbaar en geschikt voor het aantal uur dat u reist. U kunt bij Limocompany ook gebruik maken van meer Limousines tegelijk. Bij limocompany bent u dus echt aan het goeie adres als u zoekt naar een Hummer Limousine, Lincoln Strech-Limo, Maserati of Caddilac.