Onze klanten geven ons 4.8 sterren op Google reviews

Hummer limousine huren

  1. Home
  2. Hummer limousine huren

Hummer limousine huren

10960307_1398769390431402_1511683233837980110_oHummer huren is nu ook mogelijk bij de Limocompany.  De Hummer stretch limousine van de Limocompany is DE limousine onder alle limousines. De ervaring van een Hummer limousine huren is Adembenemend, exclusief en compleet in luxe!  Deze Hollywood edition is ook een van de meest imposante limo die er te huur is in Nederland. De Hummer: vereerd en verguisd tegelijk. Het is een kolossale auto met een uitstraling die respect vereist, al dan niet vrijwillig.

Hummer huren

Limocompany Hummer limousine huren maakt het mogelijk om een hummer te huren met 1500 watt soundsystem. Er is niks zachtaardigs aan deze Hummer stretch limo, dus als je muziek wil terwijl je in de Hummer Amsterdam ontdekt neem dan een eigen cd mee; deze 4×4 die te huur is bij Limocompany zal jou in stijl brengen naar de plaats van bestemming.

Limousine details:
– Luxe lederen bekleding
– Neon champagnebar
– Incl. gratis champagne
– Dubbele airconditioning
– 3 x Plasma LCD TV’s
– 1500 Watt DVD soundsystem

– mega plasmascherm
– Spiegelplafond met sterrenhemel
– Dubbele laser show
– Radio / CD / DVD spelers
– Intercom installatie
– Privacy glass

Luxe Lincoln Towncar limousine

Overweeg een keer om met deze kolossale Hummer limousine naar een restaurant vervoerd te worden. De plezier van het vervoerd worden in dit beest van een auto wekt zeker de eetlust op! Deze hummer “Hollywood editie” van de Limocompany, is de meest geprefereerde voertuig voor beroemde Hollywood-sterren. Bijna alle bekende persoonlijkheden in de VS, waaronder filmsterren, sportsterren, en beroemde celebrities prefereren dit model voertuig in combinatie met een rode loper.

Lincoln Towncar Stretch limousine

Vraag een offerte aan voor meer informatie over de verhuur van deze hummer stretch limousine. Wij denken graag met je mee!

[tsfacebookgallery id=7]

 

Offerte Hummer Limousine

Ben je geïnteresseerd in het huren van een Hummer limousine in Amsterdam, Hummer limousine in Den Haag, Hummer limousine in Rotterdam, Hummer limousine in Utrecht of een andere stad? Wacht niet langer en vul hieronder onze offerte formulier in 4 stappen in. Wij zullen ervoor zorgen dat je binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte op maat krijgt waarin je wensten staan beschreven.