Onze klanten geven ons 4.8 sterren op Google reviews

Hummer limo huren

Hummer Limo Huren

Limousine huren bij Limocompany
Wil jij graag een limousine huren, omdat je een special gelegenheid hebt? Limocompany biedt jou verschillende soorten limousines aan waar jij uit kan kiezen. Ook is het mogelijk om met een grote groep mensen een limousine te huren. Wij zullen jou ophalen op de afgesproken locatie en brengen naar de locatie waar jij moet zijn.

Interieus van onze Limousines
De prachtige spierwitte limousines van Limocompany zijn prachtig bekleed en beschikt over een spiegel plafond met sterrenhemel. Ook beschikt het over een neon champagnebar, 3 LCD tv’s en 1 mega plasmascherm. Alle limousines zijn voorzien van een lichtinstallatie wat een bijzondere indruk achter laat. Door gebruik te maken van de service van Limocompany ervaart u iets spectaculairs.

[srizonfbalbum id=3]

Contact
Wil jij graag een limousine huren bij Limocompany? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan dagelijks bellen ook op zaterdag en zondag  naar het nummer 023 – 540 33 09 en 020 – 752 26 23 of stuur een e-mail naar info@limocompany.nl. Ook kun je onder het kopje ‘’contact’’ online een offerte aanvragen.