Onze klanten gaven ons 4.5 sterren

Hartelijk dank

  1. Home
  2. Hartelijk dank

Hartelijk dank!!
Bedankt voor uw offerte aanvraag en vertrouwen in ons bedrijf. Wij behandelen uw verzoek binnen 24 uur. Mocht u binnen 24 uur geen reactie hebben ontvangen dan verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen met de vestiging in uw regio.

Geen reactie op uw e-mail?
Helaas krijgen we regelmatig te horen dat enkele van onze mails niet goed aankomen in de Inbox en in de ongewenste mail of spambox belanden. Mocht u dus een e-mail hebben gestuurd en nog wachten op reactie, controleer svp uw ongewenste mail of spambox. Bij vragen kunt u uiteraard ook altijd even bellen: we staan tot uw beschikking.

Hoe nu verder?
Wij sturen een geheel vrijblijvende offerte per mail. Na het accorderen van de offerte krijgt u de betalingsmogelijkheden, waarna de limousine als definitief kan worden beschouwd.

Is er spoed?
Neem telefonisch contact met ons op met onze vestiging in uw regio indien de limo rit binnen 2 dagen na datum aanvraag offerte plaatsvindt. Hiermee voorkomt u de risico op een late offerte.

Veel gestelde vragen
Wilt u weten wat de geldigheidsduur is van uw offerte? Hoe de betaling gaat? Eigen consumpties meenemen? Of wilt u later wijzigingen doorgeven? Bekijk onze “Veel gestelde vragen“.

Like onze Facebook pagina of volg ons via Instagram voor nieuws, acties en andere interessante evenementen.

Met vriendelijke groet,
Limo Company