Onze klanten geven ons 4.8 sterren op Google reviews

Hartelijk dank

Hartelijk dank!!
Bedankt voor uw offerte aanvraag en vertrouwen in ons bedrijf. Wij behandelen uw verzoek vandaag. Mocht u geen reactie ontvangen verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen met de vestiging in uw regio.

Geen reactie op uw e-mail?
Helaas krijgen we regelmatig te horen dat enkele van onze mails niet goed aankomen in de Inbox en in de ongewenste mail of spambox belanden. Mocht u dus een e-mail hebben gestuurd en nog wachten op reactie, controleer svp uw ongewenste mail of spambox. Bij vragen kunt u uiteraard ook altijd even bellen: we staan tot uw beschikking.

Hoe nu verder?
Wij sturen een geheel vrijblijvende offerte per mail. Na het accorderen van de offerte krijgt u de betalingsmogelijkheden, waarna de limousine als definitief kan worden beschouwd.

Is er spoed?
Neem telefonisch contact met ons op met onze vestiging in uw regio indien de limo rit binnen 2 dagen na datum aanvraag offerte plaatsvindt. Hiermee voorkomt u de risico op een late offerte.

Veel gestelde vragen
Wilt u weten wat de geldigheidsduur is van uw offerte? Hoe de betaling gaat? Eigen consumpties meenemen? Of wilt u later wijzigingen doorgeven? Bekijk onze “Veel gestelde vragen“.

Like onze Facebook pagina of volg ons via Instagram voor nieuws, acties en andere interessante evenementen.

Met vriendelijke groet,
Limo Company